Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, consultari cu Isarescu despre reducerea TVA. Seful Executivului ar vrea sa reduca TVA-ul la 20 %

România Liberă România Liberă,
Ponta, consultari cu Isarescu despre reducerea TVA. Seful Executivului ar vrea sa reduca TVA-ul la 20 %

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, informeaza Mediafax . continuă pe România Liberă

Ponta discuta cu Isarescu despre reducerea TVA. Premierul inclina spre diminuarea cotei standard de la 24% la 20% la toate produsele

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca vrea sa discute cu Isarescu inainte ca, marti, sa fie luata o decizie pe aceasta tema.

Ponta, discutii cu Mugur Isarescu despre reducerea TVA

----------- *ACTUALIZARE 16:11 Dan Suciu, BNR: Au fost discutii despre acordul cu Fondul si TVA Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale, Dan Suciu, ne-a declarat, in urma cu putin timp, ca discutiile dintre premierul Ponta si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, au vizat acordul cu FMI si scaderea TVA. * Ponta a plecat de la BNR fara sa dea declaratii * Premierul ar fi hotarat sa reduca TVA la 20%.

Ponta discuta azi cu Mugur Isarescu despre reducerea TVA

ACTUALIZARE 14:02 Premierul ar fi hotarat sa reduca TVA la 20% Liderul PSD, premierul Victor Ponta, si-ar fi anuntat colegii de partid ca intentia Guvernului este sa diminueze, din luna iunie, cota standard de TVA de la 24% la 20%, o decizie urmand sa fie luata marti de Executiv, potrivit surselor din presa.

Victor Ponta si Mugur Isarescu discuta despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca.

Isarescu si Ponta au discutat la sediul BNR despre reducerea TVA. Isarescu ar fi cerut ca masura sa fie sustenabila, iar calculele guvernantilor sa nu acopere doar un orizont scurt de timp

Premierul Victor Ponta a fost luni dimineata intr-o vizita la sediul Bancii Nationale, unde a discutat cu Guvernatorul Mugur Isarescu despre modalitatile de reducere a TVA, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. Potrivit acestora, Guvernatorul s-a aratat interesat de spatiul fiscal creat prin cresterea incasarilor, premierul confirmand ca dispune de circa 3,5 miliarde de lei, bani care ar acoperi in acest an golul lasat de scaderea TVA.

Industria carnii cere reducerea TVA la 9% din iunie

Reprezentantii industriei carnii au solicitat premierului reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza, printre care carnea si produsele din carne, in loc de TVA general de 20%, cu scopul scaderii evaziunii si a preturilor la raft, dar si pentru dezvoltarea afacerilor din acest sector.

Producatorii si procesatorii de carne ii cer lui Ponta reducerea TVA la 9% din luna iunie

Reprezentantii industriei carnii solicita premierului Victor Ponta sa reduca din luna iunie cota TVA la 9% pentru alimentele de baza, printre care carnea si produsele din carne, in loc de TVA general de 20%, pentru scaderea evaziunii si a preturilor la raft, dar si pentru dezvoltarea afacerilor din acest sector.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )