Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta si Mugur Isarescu discuta despre reducerea TVA

Antena3 Antena3,
Victor Ponta si Mugur Isarescu discuta despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca. continuă pe Antena3

Isarescu si Ponta au discutat la sediul BNR despre reducerea TVA. Isarescu ar fi cerut ca masura sa fie sustenabila, iar calculele guvernantilor sa nu acopere doar un orizont scurt de timp

Premierul Victor Ponta a fost luni dimineata intr-o vizita la sediul Bancii Nationale, unde a discutat cu Guvernatorul Mugur Isarescu despre modalitatile de reducere a TVA, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. Potrivit acestora, Guvernatorul s-a aratat interesat de spatiul fiscal creat prin cresterea incasarilor, premierul confirmand ca dispune de circa 3,5 miliarde de lei, bani care ar acoperi in acest an golul lasat de scaderea TVA.

Ponta discuta azi cu Mugur Isarescu despre reducerea TVA

ACTUALIZARE 14:02 Premierul ar fi hotarat sa reduca TVA la 20% Liderul PSD, premierul Victor Ponta, si-ar fi anuntat colegii de partid ca intentia Guvernului este sa diminueze, din luna iunie, cota standard de TVA de la 24% la 20%, o decizie urmand sa fie luata marti de Executiv, potrivit surselor din presa.

Ponta discuta cu Isarescu despre reducerea TVA. Premierul inclina spre diminuarea cotei standard de la 24% la 20% la toate produsele

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca vrea sa discute cu Isarescu inainte ca, marti, sa fie luata o decizie pe aceasta tema.

Ponta, consultari cu Isarescu despre reducerea TVA. Seful Executivului ar vrea sa reduca TVA-ul la 20 %

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, informeaza Mediafax .

Ponta, discutii cu Mugur Isarescu despre reducerea TVA

----------- *ACTUALIZARE 16:11 Dan Suciu, BNR: Au fost discutii despre acordul cu Fondul si TVA Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale, Dan Suciu, ne-a declarat, in urma cu putin timp, ca discutiile dintre premierul Ponta si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, au vizat acordul cu FMI si scaderea TVA. * Ponta a plecat de la BNR fara sa dea declaratii * Premierul ar fi hotarat sa reduca TVA la 20%.

Producatorii si procesatorii de carne ii cer lui Ponta reducerea TVA la 9% din luna iunie

Reprezentantii industriei carnii solicita premierului Victor Ponta sa reduca din luna iunie cota TVA la 9% pentru alimentele de baza, printre care carnea si produsele din carne, in loc de TVA general de 20%, pentru scaderea evaziunii si a preturilor la raft, dar si pentru dezvoltarea afacerilor din acest sector.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

Victor Ponta: Putem reduce TVA. Datele pe trimestrul I indica venituri in plus de 3 - 3,5 mld. lei

Veniturile peste asteptari colectate la bugetul de stat in primul trimestru din acest an, estimate la 3 - 3,5 mld. lei in plus fata de programul de incasari, vor permite Guvernului sa reduca TVA inca din acest an, a declarat premierul Victor Ponta.

Averea lui Mugur Isarescu: conturi cu circa 340.000 lei si bijuterii de 62.000 euro

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, are aproape 340. 000 lei in conturi, bijuterii de peste 62. 000 euro, trei terenuri intravilane, o casa, un apartament, o casa de vanzata si o colectie numismatica de 40. 000 euro. De asemenea, Mugur Isarescu detine.

ANI verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, in urma unei sesizari

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, dupa ce a primit recent o sesizare in acest sens, au declarat vineri, pentru Mediafax, surse din cadrul ANI. Sursele citate au precizat ca Agentia Nationala de Integritate a inregistrat in urma cu aproximativ doua saptamani sesizarea in care se solicita verificarea averii guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR). Sesizarea ar fi fost trimisa de Asociatia Parakletos, care arata ca Mugur Isarescu ar avea un credit la Volksbank, pe care l-ar fi trecut in declaratia de avere din 2007, insa in declaratiile ulterioare ar fi notat doar creditul de aproape 700. 000 de lei, fara a mai mentiona numele bancii, potrivit relatarilor din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )