Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Daca investitorii straini citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Daca investitorii straini citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta considera ca mesajul de stabilitate si credibilitate transmis de sefii institutiilor financiare internationale care au vizitat Romania este cel pe care investitorii straini doresc sa il auda, adaugand ca, altfel, daca. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Daca investitorii straini citesc presa romana, ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta considera ca mesajul de stabilitate si credibilitate transmis de sefii institutiilor financiare internationale care au vizitat Romania este cel pe care investitorii straini doresc sa il auda, adaugand ca, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Ponta: Daca investitorii straini ar citi presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Premierul Victor Ponta considera ca mesajul de stabilitate transmis d reprezentantii Fondului Monetar International FMI) care au vizitat Romania este cel pe care investitorii straini doresc sa il auda, relateaza Mediafax. FMI: Care sunt RISCURILE cu care se confrunta UE in 2013 Cred ca suntem singura tara in care toti sefii marilor institutii financiare internationale - Fondul Monetar International, Banca Mondiala, BEI, BERD - au fost la Bucuresti pe la inceputul anului, au dat un mesaj de .

Victor Ponta, despre investitorii straini: Daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta sustine ca toti sefii marilor institutii financiare, FMI, Banca Mondiala, BEI, BERD, au fost la Bucuresti de la inceputul anului si au dat un mesaj de credibilitate si de soliditate a Romaniei, de potential de dezvoltare. Ponta mai spune ca acesta este mesajul pe care doresc investitorii sa-l auda, ca altfel, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Ponta: Daca totul este bine, TVA la paine se va reduce, probabil, din septembrie

Guvernul va efectua, la finele lunii, prima rectificare bugetara din acest an, prin care spera ca vor fi asigurate fonduri care sa faca posibila reducerea TVA la paine, masura care ar putea fi aplicata din luna septembrie, a declarat astazi premierul Victor Ponta, informeaza surse de presa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )