Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta, despre investitorii straini: Daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre investitorii straini: Daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta sustine ca toti sefii marilor institutii financiare, FMI, Banca Mondiala, BEI, BERD, au fost la Bucuresti de la inceputul anului si au dat un mesaj de credibilitate si de soliditate a Romaniei, de potential de dezvoltare. Ponta mai spune ca acesta este mesajul pe care doresc investitorii sa-l auda, ca altfel, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Sa speram ca reusim pe 30 iulie sa dam vestea buna

Premierul Victor Ponta spune ca spera ca pe 30 iulie, cand va fi aprobata rectificarea bugetara, sa poata anunta reducerea TVA la paine. Sa speram ca reusim pe 30 sa dam vestea buna. Cel mai mult imi doresc sa vedem ca aceasta initiativa se va dovedi corecta, in sensul in care, de fapt, combatem evaziunea fiscala si avem incasari mai bune la buget. Daca avem paine, cu circul stam bine, a spus Ponta la inceputul sedintei Guvernului de miercuri.

Victor Ponta, despre criticile presedintelui legate de R.Moldova: Ce bine este sa fii presedinte, ca esti generos pe banii altora

Ma gandeam ce bine este sa fii presedinte, ca esti generos pe banii altora, a declarat premierul Victor Ponta, raspunzand astfel criticilor presedintelui Traian Basescu legate de scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Se face gazoductul. ma rog, il facem din banii nostri, burse se dau mai multe, tot din banii nostri. Pacat ca Guvernul anterior nu a reusit sa faca nimic, nici sa mareasca numarul de vize, nici sa faca gazoductul cu Republica Moldova. Am avut o intalnire foarte buna cu premierul Leanca. Noi suntem cu treaba si cu munca, si premierul Leanca, si eu, a spus Ponta.

Ponta: Daca investitorii straini ar citi presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Premierul Victor Ponta considera ca mesajul de stabilitate transmis d reprezentantii Fondului Monetar International FMI) care au vizitat Romania este cel pe care investitorii straini doresc sa il auda, relateaza Mediafax. FMI: Care sunt RISCURILE cu care se confrunta UE in 2013 Cred ca suntem singura tara in care toti sefii marilor institutii financiare internationale - Fondul Monetar International, Banca Mondiala, BEI, BERD - au fost la Bucuresti pe la inceputul anului, au dat un mesaj de .

Ponta: Daca investitorii straini citesc presa romana, ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta considera ca mesajul de stabilitate si credibilitate transmis de sefii institutiilor financiare internationale care au vizitat Romania este cel pe care investitorii straini doresc sa il auda, adaugand ca, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Ponta: Daca investitorii straini citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta considera ca mesajul de stabilitate si credibilitate transmis de sefii institutiilor financiare internationale care au vizitat Romania este cel pe care investitorii straini doresc sa il auda, adaugand ca, altfel, daca.

Victor Ponta: M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu!.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca s-a intalnit sambata cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, dar nu in Bucuresti, ci acolo unde se afla Fenechiu, iar discutia a durat o ora. M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu, a declarat ponta ziaristilor. Intrebat daca a fost Fenechiu in Bucuresti, premierul a raspuns: Nu, am fost eu unde era dansul. Am stat o ora de vorba. Am discutat o ora despre ce e mai important la minister - n. r. ) si acum ne vedem la ora 13. 00 la .

Victor Ponta: Presedintele ma va informa pana la sfarsitul saptamanii daca e de acord cu numirea lui Silaghi la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, el adaugand ca, pana la finalul saptamanii, asteapta un raspuns din partea sefului statului.

Premierul Ponta, despre varianta Silaghi la Transporturi: Eu stiu ca a fost achitat

Premierul Victor Ponta nu ar respinge candidatura lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, pentru ca liberalul nu are probleme cu Justitia, dupa ce a fost achitat in prima instanta. intrebat daca.

Ponta, despre problemele lui Silaghi cu ANI: Si achitarea ajunge sa fie o problema

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu stie daca recursul formulat de ANI in procesul pe care l-a deschis impotriva lui Ovidiu Silaghi este un impediment in numirea acestuia ca ministru al Transporturilor si ca se va discuta acest lucru.

Ponta, despre fostul presedinte CNAS, Lucian Duta: Sa mearga la DNA sa explice. Sper ca la un moment dat toti hotii astia, Blejnar, Videanu, Duta, Traila o sa ajunga sa ii cheme si pe ei cineva

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, ar trebui sa mearga la DNA sa explice daca este sau nu responsabil pentru neregulile depistate de Corpul de Control al prim-ministrului cu privire la cardul national de Sanatate. Premierul a adaugat ca, in opinia sa toti hotii astia, Blejnar, Videanu, Duta, Traila ar trebui sa fie chemati de autoritatile responsabile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )