Libnet.ro
UNICEF

10:01

Ponta, la deschiderea anului scolar: CLASA PREGATITOARE, la gradinita, nu in scoli.

România Liberă România Liberă,
Ponta, la deschiderea anului scolar: CLASA PREGATITOARE, la gradinita, nu in scoli.

Premierul Victor Ponta a participat la deschiderea noului an scolar, la Targu Jiu. Seful Guvernului s-a aflat a Colegiul Spiru Haret, unde a avut loc festivitatea, potrivit Realitatea. net. Citeste si Ecaterina Andronescu despre CLASA ZERO: Aveam nevoie de un studiu de impact Este o placere si o onoare sa fiu aici, si vreau sa le urez succes in primul rand tuturor elevilor incapand deja cu clasa pregatitoare, clasa pe care o vad necesara si utila in cadrul gradinitei si nu in cadrul . continuă pe România Liberă

Boc, la deschiderea anului scolar: Un om nu va fi niciodata implinit decat daca are parte ...

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, luni, la deschiderea anului scolar la doua licee din municipiu si i-a indemnat pe elevi sa invete pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat daca are parte de carte, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si Boc: Romania risca din nou sa intre in unele derapaje populisteEmil Boc: Este absolut necesara o coagulare a fortelor de centru-dreapta Emil Boc a declarat, luni, la Liceul Teoretic Gheorghe Sincai, unde a participat la .

Fedorca: Dupa primul semestru decidem daca clasa pregatitoare ramane la scoala sau trece ...

Secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar, Stelian Fedorca, a anuntat luni, la deschiderea anului scolar, ca dupa primul semestru se va decide daca clasa pregatitoare va ramane la scoala sau va trece la gradinita, precizand insa ca nu va disparea aceasta clasa, potrivit Mediafax. Citeste si: Boc, la deschiderea anului scolar: Un om nu va fi niciodata implinit decat daca are parte de carteEcaterina Adronescu: Ne gandim sa intoarcem CLASA PREGATITOARE la gradinite Secretarul de stat .

Ecaterina Adronescu: Ne gandim sa intoarcem clasa pregatitoare la gradinite.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, intr-o conferinta organizata dupa participarea alaturi de premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar la Targul Jiu ca ne gandim sa intoarcem clasa pregatitoare la gradinite. Ecaterina Andornescu a afirmat ca mi -a parut nespus de rau ca cei ce au decis ca aceasta clasa sa mearga la scoala si nu la gradinita au gresit. Ministrul Educatiei a subliniat ca au fost intampinate foarte multe dificultati in pregatirea clasei .

Ponta: Ne-am GRABIT cu CLASA ZERO. De la anul, vad CLASA PREGATITOARE la GRADINITA.

Premierul Victor Ponta a participat la deschiderea noului an scolar, la Targu Jiu, potrivit Realitatea. net. Seful Guvernului s-a aflat la Colegiul Spiru Haret, unde a avut loc festivitatea. Citeste si Ecaterina Andronescu despre CLASA ZERO: Aveam nevoie de un studiu de impact Este o placere si o onoare sa fiu aici, si vreau sa le urez succes in primul rand tuturor elevilor incapand deja cu clasa pregatitoare, clasa pe care o vad necesara si utila in cadrul gradinitei si nu in cadrul .

Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu: Clasa pregatitoare o vad necesara in cadrul gradinitei, nu al scolii

Victor Ponta a declarat, luni, la ceremonia de deschidere a anului scolar, la Tg. Jiu, ca in opinia lui clasa pregatitoare ar trebui trecuta in cadrul gradinitei. Clasa pregatitoare o vad, de anul viitor,.

CLASA PREGATITOARE. Peste 100.000 de copii, in clasa 0. ...

Odata cu inceperea anului scolar 2012 - 2013, clasa pregatitoare este cuprinsa in invatamantul primar. Peste 128. 000 de copii au fost inscrisi pentru clasa pregatitoare si aproximativ 171. 000 pentru clasa I in anul scolar care incepe pe 17 septembrie, potrivit Realitatea. net. Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca la jumatatea anului va face o evaluare a clasei 0, incercand sa gaseasca punctele tari, dar si punctele slabe. Potrivit unui centralizator al Ministerului Educatiei, .

MINISTERUL EDUCATIEI: CLASA PREGATITOARE va fi mentinuta si in 2013.

Clasa pregatitoare face parte din invatamantul obligatoriu si va ramane la invatamantul primar, numai locatia fiind aleasa in functie de conditiile locale, a declarat, pentru AGERPRES, Stelian Fedorca, secretar de stat pentru invatamant preuniversitar din MECTS, potrivit realitatea. net Clasa pregatitoare face parte din invatamantul obligatoriu. Clasa pregatitoare ramane la invatamantul primar, numai locatia va fi aleasa in functie de conditiile locale. Fie intr-o scoala, daca exista spatiu, .

Clasa pregatitoare va fi mentinuta si anul viitor

Clasa pregatitoare face parte din invatamantul obligatoriu si va ramane la invatamantul primar, numai locatia fiind aleasa in functie de conditiile locale, a declarat Stelian Fedorca, secretar de stat pentru invatamant preuniversitar din MECTS, potrivit Realitatea. net.

Victor Ponta: Ne-am grabit cu clasa pregatitoare, este necesara si utila in cadrul gradinitei, nu in cadrul scolii

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata la Targu Jiu, unde participa la deschiderea noului an scolar, ca autoritatile s-au grabit cu clasa pregatitoare si ca aceasta isi are locul la gradinita, nu la scoala, relateaza televiziunile de stiri.

Anul scolar 2012 - 2013 - Circa 130.000 de copii intra luni in clasa pregatitoare

Incepand cu anul scolar 2012 - 2013, clasa pregatitoare este cuprinsa in invatamantul primar. Peste 128. 000 de copii au fost inscrisi pentru clasa pregatitoare si aproximativ 171. 000 pentru clasa I in anul scolar care incepe luni, 17 septembrie, noteaza Agerpres. Aproximativ 3. 000 de elevi incep luni noul an scolar, 2012 - 2013.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )