Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu: Clasa pregatitoare o vad necesara in cadrul gradinitei, nu al scolii

B1 B1,
Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu: Clasa pregatitoare o vad necesara in cadrul gradinitei, nu al scolii

Victor Ponta a declarat, luni, la ceremonia de deschidere a anului scolar, la Tg. Jiu, ca in opinia lui clasa pregatitoare ar trebui trecuta in cadrul gradinitei. Clasa pregatitoare o vad, de anul viitor,. continuă pe B1

Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu: Scoala romaneasca trebuie sa tina pasul cu ce se intampla in lume

UPDATE: Victor Ponta a tinut sa ureze succes tuturor elevilor, inclusiv micutilor din clasa zero, clasa care are trebui trecuta in cadrul gradinitei, in opinia sa. Clasa pregatitoare o vad necesara si.

Victor Ponta si Ecaterina Andronescu, la ceremoniile de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu

Premierul Victor Ponta participa la ceremonia de deschidere a anului scolar la Colegiul Spiru Haret din Tg. Jiu. Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu participa, de asemenea, la o ceremonie de deschidere,.

Ponta, la deschiderea anului scolar: CLASA PREGATITOARE, la gradinita, nu in scoli.

Premierul Victor Ponta a participat la deschiderea noului an scolar, la Targu Jiu. Seful Guvernului s-a aflat a Colegiul Spiru Haret, unde a avut loc festivitatea, potrivit Realitatea. net. Citeste si Ecaterina Andronescu despre CLASA ZERO: Aveam nevoie de un studiu de impact Este o placere si o onoare sa fiu aici, si vreau sa le urez succes in primul rand tuturor elevilor incapand deja cu clasa pregatitoare, clasa pe care o vad necesara si utila in cadrul gradinitei si nu in cadrul .

Femeile din PDL ii cer Ecaterinei Andronescu sa-i RETRAGA titlul de doctor lui Victor Ponta.

Presedintele Organizatiei femeilor democrat-liberale, Cristina Traila, i-a cerut, vineri, ministrului Ecaterina Andronescu retragerea titlului de doctor premierului Victor Ponta la inceputul anului scolar, potrivit Realitatea TV. Facem un apel la domana Andronescu ca la inceputul anului scolar sa dea un semn si sa-i retraga titlul de doctor domnului Victor Ponta, a declarat Cristina Traila, de la Scoala de Vara PDL. Cristina Traila este presedintele interimar al Organizatiei de Femei a PDL .

Victor Ponta: Cota unica trebuie sa creasca

Primul-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea cotei unice pentru ca statul sa aiba bani pentru scoli, spitale si drumuri.

Afla la ce scoala va fi prezent premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar

Primul ministru Victor Ponta va fi prezent luni, 17 septembrie, in municipiul Targu-Jiu, pentru a participa la festivitatea de deschidere a anului scolar 2012-2013.

Radu Mazare, in costum de aviator la ceremonia de deschidere a anului scolar

Primarul Constantei, Radu Mazare, a participat la ceremonia de deschidere a anului scolar la Scoala generala Nicolae Tonitza din oras. Si, ca de fiecare data, Mazare a reusit sa surprinda prin tinuta.

Neamtu: inceputul anului scolar trebuia sa coincida cu demisia lui Ponta, un antimodel ...

Presedintele miscarii Noua Republica, Mihail Neamtu, afirma ca inceputul noului an scolar ar fi trebuit sa coincida cu demisia lui Victor Ponta, un antimodel pentru elevi, pentru ca este acuzat de plagiat in doua cazuri, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu si Papahagi anunta ca au depus PLANGERE PENALA impotriva premierului Ponta pentru .

Victor Ponta: Ne-am grabit cu clasa pregatitoare, este necesara si utila in cadrul gradinitei, nu in cadrul scolii

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata la Targu Jiu, unde participa la deschiderea noului an scolar, ca autoritatile s-au grabit cu clasa pregatitoare si ca aceasta isi are locul la gradinita, nu la scoala, relateaza televiziunile de stiri.

Boc, la deschiderea anului scolar: Un om nu va fi niciodata implinit decat daca are parte ...

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, luni, la deschiderea anului scolar la doua licee din municipiu si i-a indemnat pe elevi sa invete pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat daca are parte de carte, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si Boc: Romania risca din nou sa intre in unele derapaje populisteEmil Boc: Este absolut necesara o coagulare a fortelor de centru-dreapta Emil Boc a declarat, luni, la Liceul Teoretic Gheorghe Sincai, unde a participat la .

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )