Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ponta, despre baza NATO din Romania: Acum avem garantia ca nu vom fi niciodata singuri la granita de est a NATO (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre baza NATO din Romania: Acum avem garantia ca nu vom fi niciodata singuri la granita de est a NATO (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, vineri, decizia ca Romania sa devina un comandament al NATO, spunand ca aceasta este garantia ca romanii nu vor fi niciodata singuri la granita Aliantei. Este o veste. continuă pe B1

Ponta, despre baza NATO din Romania: Acum avem garantia ca nu vom fi niciodata singuri la granita de est a NATO (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, vineri, decizia ca Romania sa devina un comandament al NATO, spunand ca aceasta este garantia ca romanii nu vor fi niciodata singuri la granita Aliantei. Este o veste.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Ponta, despre Summit-ul NATO: Toate institutiile statului au o pozitie comuna

Premierul Victor Ponta a precizat ca toate institutiile statului sunt de acord si colaboreaza pentru interesul national la Summit-ul NATO, unde Romania are o pozitie coordonata, calificand acest caz ca unul fericit, prin comparatia cu cel mai.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special.

Presedintele ucrainean se va intalni cu mai multi lideri occidentali inaintea summitului NATO din Tara Galilor

O intrevedere intre presedintele ucrainean Petro Porosenko si liderii american, britanic, german, francez si italian urmeaza sa aiba loc joi inainte de inceperea summitului NATO din Tara Galilor, au spus surse oficiale pentru AFP.

Cel mai important summit NATO din ultimii ani. Aliatii vor incerca sa gaseasca o solutie pentru a OPRI Rusia

Cel mai important sumit NATO din ultimii ani incepe astazi in Tara Galilor. Aliatii vor incerca timp de doua zile sa gasaseasca o solutie pentru contracararea Rusiei in conflictul din Ucraina. De altfel, sum.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special participarea la misiunea NATO din Afganistan in 2015.

Toti cablistii din Romania, obligati sa retransmita televiziunea publica de la Chisinau, Moldova 1

Toti cablistii din Romania trebuie sa retransmita, incepand din aceasta toamna, televiziunea publica de la Chisinau, denumita Moldova 1, care a fost inclusa in randul programelor must carry, in baza.

Deficitul de medici din Romania a ajuns in jur de 40 la suta

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astarastoae, a declarat, vineri, ca deficitul de medici a ajuns in jur de 40 - 42 la suta si exista riscul ca Romania sa ajunga sa aiba sectii ultramoderne, ultraperformante, care vor fi muzeu intrucat nu va mai avea cine sa lucreze, scrie Mediafax.

Vasile Astarastoae: Deficitul de medici din Romania a ajuns in jur de 40-42 la suta

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astarastoae, a declarat, vineri, ca deficitul de medici a ajuns in jur de 40 - 42 la suta si exista riscul ca Romania sa ajunga sa aiba sectii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )