Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie. continuă pe Wall-Street Ro

Republica Moldova participa in premiera la summitul NATO din Tara Galilor

La summitul NATO care incepe joi in Tara Galilor, Republica Moldova va fi reprezentata de ministrul Apararii, Valeriu Troenco. Este pentru prima data cand Chisinaul are statut de invitat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din tarile aliantei.

Summitul NATO din Tara Galilor, sub semnul retragerii din Afganistan si al crizei din Ucraina

Summitul NATO care va avea loc pe 4 si 5 septembrie, la Newport, in Tara Galilor, va sta sub semnul retragerii din Afganistan si al agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei. La eveniment, care se va desfasura intr-un.

Presedintele ucrainean se va intalni cu mai multi lideri occidentali inaintea summitului NATO din Tara Galilor

O intrevedere intre presedintele ucrainean Petro Porosenko si liderii american, britanic, german, francez si italian urmeaza sa aiba loc joi inainte de inceperea summitului NATO din Tara Galilor, au spus surse oficiale pentru AFP.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special participarea la misiunea NATO din Afganistan in 2015.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special.

Declaratia finala a summitului NATO din Tara Galilor: Am luat decizii care sa raspunda provocarilor de azi si de maine

Alianta Nord-Atlantica ramane o sursa esentiala de stabilitate in aceasta lume impredictibila. Ne reafirmam angajamentul de a indeplini toate cele trei sarcini de baza prevazute in Conceptul Strategic al NATO: apararea colectiva, gestionarea crizelor si securitatea cooperativa. In Tara Galilor, am luat decizii care sa raspunda provocarilor de azi si de maine, se arata in declaratia finala a sefilor de stat si de guvern care au participat la summitul NATO desfasurat joi si vineri in Tara Galilor.

NATO isi reafirma angajamentul fata de Afganistan, la Summitul din Tara Galilor

Liderii NATO si-au reafirmat joi, la Summitul NATO din Tara Galilor, angajamentul de a sustine Afganistanul si i-au indemnat pe cei doi candidati la presedintie sa coopereze pentru a incheia acordurile de.

FOTO Summitul NATO din Tara Galilor. Reprosuri intre aliati: ne dati ori nu ne dati

Crearea unei noi infrastructuri de-a lungul granitei estice a Aliantei, situatia din Ucraina si retragerea trupelor din Afganistan sunt principalele teme de discutie la reuniunea la nivel inalt de la Newport, Tara Galilor, unde are loc cel mai important Summit NATO de la Razboiul Rece incoace.

Traian Basescu, Mircea Dusa si Titus Corlatean vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor

Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor, care se va.

Traian Basescu participa la Summit-ul NATO din Tara Galilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei Traian Basescu se afla joi in Newport, Tara Galilor, fiind primit la summit-ul NATO de secretarul general al Aliantei, Anders FoghRasmussen, dar si de premierul britanic David Cameron.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )