Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta, despre capturarea lui Hayssam: A fost adus cu un avion militar din Siria. Eu si presedintele am avut o pozitie unitara

B1 B1,
Ponta, despre capturarea lui Hayssam: A fost adus cu un avion militar din Siria. Eu si presedintele am avut o pozitie unitara

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania din Siria, tara cu care nu exista un acord de extradare, la bordul unui avion militar si ca a avut o pozitie unitara cu. continuă pe B1

VIDEO Omar Hayssam a fost adus in Romania. Implicat in rapirea ziaristilor romani in Irak, el este condamnat la 20 de ani inchisoare

Administratia Prezidentiala a anuntat vineri dimineata, in jurul orei 7. 30, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania si predat Politiei pentru a fi incarcerat. Omar Hayssam, care se adapostea in Siria, este condamnat la 20 de ani inchisoare pentru terorism, el fiind considerat de justitia romana responsabil pentru rapirea ziaristilor romani in Irak. In comunicatul oficial nu se mentioneaza nimic despre o eventuala extradare, ci scrie ca Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman . este rezultatul unor activitati complexe desfasurate timp indelungat de institutiile de siguranta nationala ale statului roman. Hayssam a aparut in mai multe momente alaturi de vechii lideri PSD, printre care si Ion Iliescu vezi aici si aici). Ora 10:18: IGPR: Omar Hayssam a fost dus intr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane pe baza celor trei mandate de executare a pedepselor cu inchisoare emise pe numele lui, pentru terorism, bancruta frauduloasa si inselaciune. Ora 8. 50: Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat pentru site-ul pesurse. ro ca Hayssam este in arestul Politiei Capitalei unde i se fac tot felul de analize medicale. In scurt timp se va lua o decizie unde va fi transferat. Articol in curs de actualizare.

Omar Hayssam a fost adus in Romania. Implicat in rapirea ziaristilor romani in Irak, el este condamnat la 20 de ani inchisoare

Administratia Prezidentiala a anuntat vineri dimineata, in jurul orei 7. 30, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania si predat Politiei pentru a fi incarcerat. Omar Hayssam, care se adapostea in Siria, este condamnat la 20 de ani inchisoare pentru terorism, el fiind considerat de justitia romana responsabil pentru rapirea ziaristilor romani in Irak. In februarie 2013, seful SRI, George Maior, declara intr-un interviu pentru Digi 24 ca Omar Hayssam era inca in detentie in Siria si spunea ca acordul de extradare se va aplica indiferent de evolutiile de la Damasc, fara a da insa o data certa pentru aducerea sa in Romania. Hayssam a aparut in mai multe momente alaturi de vechii lideri PSD, printre care si Ion Iliescu vezi aici si aici). Articol in curs de actualizare.

Omar Hayssam a fost adus vineri dimineata in Romania

Omar Hayssam a fost adus in Romania. Asa a anuntat vineri dimineata purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea. Hayssam a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de terorism dupa ce a fost gasit vinovat de rapirea in Irak a jurnalistilor romani Ovidiu Ohanesian, Sorin Miscoci si Marie Jeanne Ion.

Teroristul Omar Hayssam a fost adus vineri in Romania. Ohanesian: Mi se pare prea frumos ca sa fie adevarat

Omar Hayssam a fost adus in Romania. Asa a anuntat vineri dimineata purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea. Hayssam a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de terorism dupa ce a fost gasit vinovat de rapirea in Irak - in martie 2005 - a jurnalistilor romani Ovidiu Ohanesian, Sorin Miscoci si Marie Jeanne Ion. La aflarea vestii jurnalistul Ovidiu Ohanesian s-a aratat surprins de veste.

FOTO Teroristul Omar Hayssam a fost adus in Romania. Consilierul prezidential Iulian Chifu: Multi nu vor mai dormi bine

Omar Hayssam a fost adus in Romania. Asa a anuntat vineri dimineata purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea. Hayssam a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de terorism dupa ce a fost gasit vinovat de rapirea in Irak - in martie 2005 - a jurnalistilor romani Ovidiu Ohanesian, Sorin Miscoci si Marie Jeanne Ion. La aflarea vestii jurnalistul Ovidiu Ohanesian s-a aratat surprins de vestea aducerii in tara a teroristului.

Teroristul Omar Hayssam a fost adus in Romania. Ohanesian: Mi se pare prea frumos ca sa fie adevarat. Iulian Chifu: Multi nu vor mai dormi bine

Omar Hayssam a fost adus in Romania. Asa a anuntat vineri dimineata purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea. Hayssam a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de terorism dupa ce a fost gasit vinovat de rapirea in Irak - in martie 2005 - a jurnalistilor romani Ovidiu Ohanesian, Sorin Miscoci si Marie Jeanne Ion. La aflarea vestii jurnalistul Ovidiu Ohanesian s-a aratat surprins de vestea aducerii in tara a teroristului.

Mihai Razvan Ungureanu: Omar Hayssam a fost adus cand trebuia

Mihai Razvan Ungureanu, fost director alSIE, a declarat, vineri, la B1 TV, ca Omar Hayssam a fost adus in tara atunci can trebuia si ca acest caz este doar un exemplu de produs al complicitatii clasei.

Victor Ponta: Stiam de cateva luni de operatiunea prin care Hayssam a fost adus in tara

SRI, SIE, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Externe, Ministerul de Interne si Ministerul Justitiei sunt institutiile care au colaborat pentru aducerea lui Omar Hayssam in tara, a dezvaluit, vineri,.

Din ce tara a fost adus Hayssam? BASESCU: 'Am efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat'

Presedintele Traian Basescu a declarat, raspunzand unei intrebari privind locul de unde a fost adus Omar Hayssam, ca el nici nu confirma, nici nu infirma nimic, adaugand: Cum sa va spun, cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe.

Basescu despre capturarea lui Omar Hayssam: Romania a efectuat o operatiune NEAUTORIZATA pe ...

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala EuropeanaFondul Monetar International. Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea de .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )