Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ponta, despre desecretizarea dosarului Dunarea: Presedintele vine cu smecherii. Eu nu votez ce nu e pe ordinea de zi (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre desecretizarea dosarului Dunarea: Presedintele vine cu smecherii. Eu nu votez ce nu e pe ordinea de zi (VIDEO)

Nu stiu despre ce e vorba cu dosarul Dunarea, a declarat, vineri seara, Victor Ponta, in urma declaratiilor facute de presedintele TraianBasescu care a afirmat ca premierul s-a opus desecretizarii. continuă pe B1

Ponta, despre desecurizarea dosarului Dunarea: Presedintele vine cu smecherii. Eu nu votez ce nu e pe ordinea de zi

Nu stiu despre ce e vorba cu dosarul Dunarea, a declarat, vineri seara, Victor Ponta, in urma declaratiilor facute de presedintele TraianBasescu care a afirmat ca premierul s-a opus desecretizarii.

Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

VIDEO Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

Antonescu, intrebat daca i-a vorbit lui Ponta despre nemultumiri: Ce, sunt petitionar?.

Liderul PNL, Victor Ponta, a declarat, joi, ca discutia cu Victor Ponta a fost una politica si ca ei nu vor influenta concluziile Comisiei Rosia Montana. Luni, in aceasta Comisie, se va da un vot final. Stiti pozitia PNL; nici eu, nici premierul nu suntem responsabili de concluziile Comisiei, a spus Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta, la sediul USL. Totodata, seful Senatului a fost intrebat de jurnalisti daca i-a transmis premierului nemultumirile sale legate de Rosia Montana. Ce, sunt .

Ponta, despre atacul lui Basescu la Nastase: Cand vrei sa fii numarul unu al tarii nu poti sa te exprimi ca la carciuma

Premierul Victor Ponta a sustinut vineri ca el nu coabiteaza cu niciun presedinte si a calificat apelativul inaltpresinucisul Nastase folosit de Traian Basescu drept unul nedemn pentru un sef de stat.

Victor Ponta despre portul Constanta: Participatie minoritara guvern si autoritate locala, listare la bursa si investitori privati

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul si autoritatea locala ar trebui sa detina o participatie minoritara la Portul Constanta, care ar trebui listat la bursa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )