Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta, despre Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos Basescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta, despre Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos Basescu

Premierul Ponta a declarat, joi, cu privire la o eventuala decizie a Lukoil de a parasi Romania ca o companie nu pleaca din tara ca este nervos presedintele la ora trei. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, despre Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos Basescu la ora trei

Premierul Victor Ponta a spus, joi, raspunzand unei intrebari privind Lukoil, ca o companie nu pleaca din tara pentru ca este nervos presedintele la ora trei. Presedintele Traian Basescu a catalogat inadmisibila presiunea facuta de un lider de la Lukoil asupra procurorilor si Guvernului si a cerut Executivului sa preia rafinaria in cazul in care compania nu va relua productia.

Ponta, despre plecarea Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos presedintele la ora trei

Victor Ponta a spus, joi, raspunzand unei intrebari privind o eventuala strategie pentru situatia in care Lukoil va parasi Romania, asa cum ameninta, ca o companie nu pleaca din tara pentru ca este nervos Basescu.

Premierul Ponta: O companie nu pleaca din tara pentru ca e nervos presedintele la ora trei

Intrebat daca Guvernul are o strategie pentru situatia in care Lukoil va parasi Romania, asa cum ameninta, premierul Victor Ponta a spus, joi, ca o companie nu pleaca din tara ca este nervos presedinte.

CSM va lua in discutie afirmatiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Declaratiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil vor fi luate in discutie in plenulConsiliuluiSuperior al Magistraturii, joi, potrivit unui comunicat al institutiei. Avand in vedere soli.

Fratii lui Omar Hayssam, condamnati definitiv in dosarul fugii acestuia din tara, au fugit din tara

Mukhles si Mahmoud Omar, fratii lui Omar Hayssam, condamnati definitiv in dosarul fugii acestuia din tara, au fost dati si ei, in urmarire. Curtea de Apel Oradea a trimis, vineri, Politiei Romane mandatele de urmarire internationala.

O mai tineti minte pe Mbela Nzuzi? Fosta prezentatoare tv a fugit din tara sa scape de datorii!

Mbela Nzuzi, care a lucrat multi ani la postul B1TV in calitate de prezentatoare de stiri, a fugit din tara de la inceputul anului. Mbela se confrunta cu falimentul si incearca sa scape astfel de datoriile la banci. Aceasta stie ca daca se va intoarce in tara va fi executata silit.

UPDATE. Fratii lui Omar Hayssam, condamnati definitiv in dosarul fugii acestuia din tara. Mustafa Tartoussi a ajuns la Penitenciarul Poarta Alba

Fratii lui Omar Hayssam, Mukhles si Mahmoud, au fost condamnati de Instanta suprema la cate cinci ani de inchisoare cu executare, iar Mustafa Tartoussi, proprietarul navei la bordul careia ar fi fugit Omar Hayssam din tara, la sapte ani de inchisoare, pentru ca in 2006 l-au ajutat pe sirian sa fuga din tara, desi stiau ca este acuzat de terorism. Mustafa Tartoussi a fost dus de politisti la Penitenciarul poarta Alba.

Fratii lui Omar Hayssam, condamnati definitiv in dosarul fugii acestuia din tara

Fratii lui Omar Hayssam, Mukhles si Mahmoud, au fost condamnati de Instanta suprema la cate cinci ani de inchisoare cu executare, iar Mustafa Tartoussi la sapte ani de inchisoare, pentru ca in 2006 l-au ajutat pe sirian sa fuga din tara, desi stiau ca este acuzat de terorism.

Ponta, despre Basescu-Lukoil: Ungaria este singura tara din UE care a trecut la nationalizari

Guvernul va lua toate masurile pentru a rezolva problema securitatii energetice, pe care o analizeaza cu institutiile statului, dar singura tara din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene care a recurs la procedura nationalizarii este Ungaria, a.

Balansul spre Est sau Cum a devenit Ponta avocatul Lukoil

Atunci cand a facut pe aparatorul rusilor de la Lukoil in fata procurorilor romani, Victor Ponta era doar un premier speriat ca 2000 de muncitori intra in concediu fara plata in plina campanie electorala? Sau primul ministru a vrut sa le arate oamenilor ca el este stapan pe situatie si pe justitie totodata? Sau poate ca pur si simplu Victor Ponta, ca un premier slab dintr-o tara cu reflexe vasale s-a lasat convins de rusi ca nu e bine sa se puna cu ei? .

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )