Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre portofoliul Corinei Cretu: Junker anunta maine portofoliile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta, despre portofoliul Corinei Cretu: Junker anunta maine portofoliile

Premierul Victor Ponta, a declarat, marti, in legatura cu preluarea portofoliului de Politici regionale de catre Corina Cretu, ca portofoliile care revin fiecarui stat membru vor fi anuntate miercuri de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu, despre desemnarea comisarului european: Ponta s-a speriat de o gluma in cazul Corinei Cretu. Romania va avea un portofoliu de care sa nu ii fie rusine (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru portofoliul pentru Ajutor Umanitar a fost doar o gluma lansata de la Bruxelles, de care.

Zgonea, pe Facebook: Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia.

Traian Basescu raspunde provocarii lui Victor Ponta despre cartile citite: Ii citesc doctoratul, nu gasesc pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a tinut luni seara sa raspunda provocarii lansate de premierul Victor Ponta, care i-a cerut saptamana trecuta sa spuna daca a citit in ultimii ani si alte carti in afara de Levantul.

Ponta, despre initiativa lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: Discutam in PSD, orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Initiativa luiCalin Popescu-Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi dezbatuta in PSD, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. O sa discutam si in partid si la grup,.

Ce spune Ponta despre initiativa lui Tariceanu de suspendare a presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca initiativa lui Calin Popescu Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi discutata in PSD, deoarece este un demers serios, scrie Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )