Libnet.ro
UNICEF

19:00

Basescu, despre desemnarea comisarului european: Ponta s-a speriat de o gluma in cazul Corinei Cretu. Romania va avea un portofoliu de care sa nu ii fie rusine (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre desemnarea comisarului european: Ponta s-a speriat de o gluma in cazul Corinei Cretu. Romania va avea un portofoliu de care sa nu ii fie rusine (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru portofoliul pentru Ajutor Umanitar a fost doar o gluma lansata de la Bruxelles, de care. continuă pe B1

Traian Basescu raspunde provocarii lui Victor Ponta despre cartile citite: Ii citesc doctoratul, nu gasesc pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a tinut luni seara sa raspunda provocarii lansate de premierul Victor Ponta, care i-a cerut saptamana trecuta sa spuna daca a citit in ultimii ani si alte carti in afara de Levantul.

Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, despre declaratiile lui Victor Ponta: A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis

Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, a criticat intr-o declaratie pentru site-ul stiripesurse. ro afirmatiile facute de premierul Ponta, care comparase regimul Basescu cu regimul nazist din Germania: Am fost foarte profund impresionat in rau si amarat in acelasi sens. A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis.

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a.

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin.

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia (VIDEO)

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin.

Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat pe Calin Popescu Tariceanu, autorul unei a treia tentative de suspendare, drept inima zburdalnica. Basescu i-a atras atentia lui Tariceanu ca nu il poate tine suspendat pe presedintele Statului mai mult de 30 de zile, asa cum arata calendarul promovat de seful Senatului.

Basescu, despre declaratia liderului de la Kiev potrivit careia Rusia ar putea cuceri si Bucurestiul: il inteleg pe Porosenko, dar il contrazic fara drept de apel

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cotroceni, ca il intelege pe omologul ucrainean, Petro Porosenko, care a spus ca Rusia ar putea sa ocupe nu doar Kievul, ci si Bucurestiul, dar il contrazice fara drept de apel, in conditiile in care NATO isi consolideaza flancul estic.

Basescu, despre o noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine, el adaugand ca in campanie are capacitate uriasa de revitalizare, scrie Mediafax.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )