Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, din SUA: Rusine celor care blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal

Adevărul Adevărul,
Ponta, din SUA: Rusine celor care blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu la Miami, felicita firmele care platesc taxe in mod cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care blocheaza Codul Fiscal din motive politice. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Victor Ponta, mesaj virulent din America: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Datele privind incasarile in iulie la buget facute de 8234;ANAF8236;: 1. Previzionat in Legea Bugetului conform discutiilor cu CE si FMI) - 19,1 miliarde RON;2. Calculat impact negativ al reducerii neprevazute.

Donald Trump, favorit sa fie candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump castiga teren in sondajele republicanilor, cu aproape 25% dintre acestia spunand ca magnatul ar fi candidatul lor la alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Urmatorul pe lista favoritilor este.

Bursele din SUA si Canada au deschis in urcare

Bursele din SUA si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

VIDEO. Nebunie intr-un parc ACVATIC din SUA. Ce RECORD a omologat Guinness

Parcul acvatic socotit drept cel mai periculos din SUA a pus in functiune o noua instalatie, considerata un record mondial.

Bursele din SUA au deschis in urcare

Bursele din SUA au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Bursele din SUA au deschis in urcare

Bursele din SUA au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Predoiu, despre donatia lui Ponta:Un gest simbolic laudabil care nu acopera duplicitatea premierului

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca decizia premierului de a dona echipei de baschet a Clubului Steaua diferenta salariala primita ca urmare a cresterii salariilor demnitarilor este un gest simbolic laudabil care nu poate acoperi, insa, duplicitatea lui Ponta.

A inceput monitorizarea celor care sustin, inclusiv online, persoane vinovate de genocid, dar si a celor care promoveaza conceptii cu doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe: Cultul lui Nicolae Ceausescu este interzis oficial in Romania

Consilierul prezidential Andrei Muraru a anuntat ca s-a inceput urmarirea persoanelor care promoveaz, in public, cultul persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni de genocid contra umanitatii si de.

Serena Williams, favorita seriei WTA din SUA. 7 motive pentru care va castiga US Open!

Serena Williams, lider WTA, este marea favorita a turneelor americane din aceasta vara. Williams a evoluat in forta in 2015 si ar putea incheia anul intr-un mod perfect, cu toate cele 4 grand slam-uri castigate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )