Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj virulent din America: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Datele privind incasarile in iulie la buget facute de 8234;ANAF8236;: 1. Previzionat in Legea Bugetului conform discutiilor cu CE si FMI) - 19,1 miliarde RON;2. Calculat impact negativ al reducerii neprevazute.

Ponta, din SUA: Rusine celor care blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu la Miami, felicita firmele care platesc taxe in mod cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care blocheaza Codul Fiscal din motive politice.

Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lucescu: Felicitari pentru o cariera extraordinara si respectata pe plan international

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lupescu, felicitandu-l pentru cariera extraordinara pe care o are. La multi ani, Mircea Lucescu! La 70 de.

Victor Ponta, mesaj de Ziua Imnului National: Creatia lui Andrei Muresanu si Anton Pann este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National, spunand ca acesta este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii. Ponta a mai spus ca.

Victor Ponta: Plec in concediu de odihna cu familia. Ma intorc pe 9 august. Nu ma duc acum la niciun control in Turcia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca incepand de miercuri va pleca in concediu de odihna in afara tarii, precizand.

Victor Ponta, fotografiat in concediu. Unde se afla premierul

Primul-ministru Victor Ponta a fost surprins intr-o fotografie pe Aeroportul International Miami, alaturi de familia lui, potrivit reportervirtual. ro.

Victor Ponta, mesaj de felicitare pentru Mircea Lucescu

La multi ani, Mircea Lucescu! La 70 de ani este unul dintre cei mai valorosi antrenori ai Romaniei, un om care si-a dedicat viata sportului si fotbalului romanesc. Felicitari pentru o cariera extraordinara,.

Gabriel Oprea va prelua de miercuri atributiile de premier, pana pe 9 august, cand Victor Ponta se va intoarce din concediu

Victor Ponta ii va delega de miercuri, din nou, vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru. Oprea va ocupa functia de premier intermar pana pe data de 9 august, cand seful Executivului se va.

Surse: Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni. Victor Ponta, aflat in concediu, va lipsi de la reuniune

Joi va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de B1 TV. La ora transmiterii acestei stiri, inca nu a fost facut un anunt oficial din.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora din America

O stire nepolitica! Avand deja un palmares impresionant in domeniul IT, cred ca este foarte bine ca Romania apare ca destinatie de top pe harta sporturilor electronice! Desi sporturile clasice au mai multe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )