Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ponta, pe Facebook: Sper ca momentele foarte grele prin care trece Schumacher sa fie depasite

Antena3 Antena3,
Ponta, pe Facebook: Sper ca momentele foarte grele prin care trece Schumacher sa fie depasite

Premierul Victor Ponta a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, in care ii ureaza multa sanatate campionului de Formula 1, Michael Schumacher, la implinirea a 45 de ani si isi exprima speranta ca. continuă pe Antena3

Ponta: Sper ca momentele foarte grele prin care trece Schumacher sa fie depasite

Premierul Victor Ponta a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, in care ii ureaza multa sanatate campionului de Formula 1, Michael Schumacher, la implinirea a 45 de ani si isi exprima speranta ca momentele foarte grele de incercare prin care acesta trece sa fie depasite cu bine.

Ponta, despre Schumacher: Sper ca momentele foarte grele prin care trece sa fie depasite

Premierul Ponta i-a urat, vineri, campionului de Formula 1, MichaelSchumacher, multa sanatate, germanul implinind varsta de 45 de ani in spital, inconstient, in coma indusa. Astazi, marele campion de.

Victor Ponta: Sper ca momentele foarte grele de incercare prin care trece Michael Schumacher sa fie depasite cu bine

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care ii ureaza sanatate lui Michael Schumacher, care este internat la Grenoble in urma unui grav accident la schi.

Utile: Ai mancat prea mult? Iata ce sa faci pentru o digestie buna!; De ce sa consumi cereale din plin. Adevaratele efecte asupra corpului tau; Dieta dr. Oz: 5 trucuri prin care slabesti mai repede

2014 in Sanatate: Noua lista a medicamentelor compensate. Pacientii romani vor beneficia, incepand din 2014, de medicamente compensate noi, cuprinse intr-o lista care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza. Lista cuprinde 130 de molecule noi. Daca stai in curent, te doare capul. GRESIT! Vezi de ce nu este adevarat si de ce rad strainii de noi cand fugim de geamuri deschise si ventilatoare! Convinsi ca toate bolile si durerile noastre sunt provocate de curent, obisuim sa ne ferim de aerul conditionat si ferestrele deschise.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )