Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta ii ia fata lui Iohannis: Premierul efectueaza o vizita fulger la Chisinau, la scurt timp dupa ce presedintele a anulat-o

B1 B1,
Ponta ii ia fata lui Iohannis: Premierul efectueaza o vizita fulger la Chisinau, la scurt timp dupa ce presedintele a anulat-o

Premierul vrea sa ii ia fata presedintelui Iohannis. Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform Unimedia. info. Surse politice precizeaza ca Ponta doreste sa aiba o. continuă pe B1

Victor Ponta, vizita fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform presei moldovene, surse politice adaugand ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova, discutia, la care vor.

UPDATE. Ponta si-a ANULAT vizita-fulger la Chisinau

Unimedia. info, un portal de stiri din Republica Moldova, anunta ca Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, scrie Unimedia. info. Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele pro-europene din Republica Moldova, sustin surse politice citate de Mediafax care au mai spus ca premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizita. Premierul Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, din cauza instabilitatii politice din Rep. Moldova .

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, informeaza presa din Republica Moldova, citata de Mediafax. Surse politice sustin ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele.

Ponta merge intr-o VIZITA-FULGER la Chisinau

Unimedia. info, un portal de stiri din Republica Moldova, anunta ca Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, scrie Unimedia. info. Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele pro-europene din Republica Moldova, sustin surse politice citate de Mediafax care au mai spus ca premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizita.

Surse: Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform presei moldovene, surse politice adaugand ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele pro-europene din Republica Moldova.

Ponta, vizita-fulger la Chisinau, pentru discutii cu liderii proeuropeni

Actualizare 11:06 Biroul de presa al Palatului Victoria confirma vizita lui Ponta Biroul de presa al Palatului Victoria a confirmat, in urma cu putin timp, pentru ziarul BURSA, ca prim-ministrul Victor Ponta va efectua astazi o vizita-fulger in Chisinau, pentru discutii cu liderii partidelor pro-europene moldovenesti.

Iohannis isi amana vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a avut, ieri, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in urma careia cei doi sefi de stat au fost de acord ca in prezent nu sunt intrunite, in aceasta tara, conditiile pentru vizita lui Iohannis, preconizata initial in 22-23 ianuarie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )