Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, informeaza presa din Republica Moldova, citata de Mediafax. Surse politice sustin ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele. continuă pe Antena3

Surse: Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform presei moldovene, surse politice adaugand ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele pro-europene din Republica Moldova.

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana. Liderul PSD spune ca Mircea Geoana s-a suparat atunci cand l-a numit in functia de ministru de Externe pe Bogdan Aurescu.

Victor Ponta, vizita fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform presei moldovene, surse politice adaugand ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova, discutia, la care vor.

Ponta ii ia fata lui Iohannis: Premierul efectueaza o vizita fulger la Chisinau, la scurt timp dupa ce presedintele a anulat-o

Premierul vrea sa ii ia fata presedintelui Iohannis. Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform Unimedia. info. Surse politice precizeaza ca Ponta doreste sa aiba o.

UPDATE. Ponta si-a ANULAT vizita-fulger la Chisinau

Unimedia. info, un portal de stiri din Republica Moldova, anunta ca Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, scrie Unimedia. info. Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele pro-europene din Republica Moldova, sustin surse politice citate de Mediafax care au mai spus ca premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizita. Premierul Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, din cauza instabilitatii politice din Rep. Moldova .

Ponta merge intr-o VIZITA-FULGER la Chisinau

Unimedia. info, un portal de stiri din Republica Moldova, anunta ca Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, scrie Unimedia. info. Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele pro-europene din Republica Moldova, sustin surse politice citate de Mediafax care au mai spus ca premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizita.

Ponta, vizita-fulger la Chisinau, pentru discutii cu liderii proeuropeni

Actualizare 11:06 Biroul de presa al Palatului Victoria confirma vizita lui Ponta Biroul de presa al Palatului Victoria a confirmat, in urma cu putin timp, pentru ziarul BURSA, ca prim-ministrul Victor Ponta va efectua astazi o vizita-fulger in Chisinau, pentru discutii cu liderii partidelor pro-europene moldovenesti.

Surse: Victor Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, din cauza situatiei politice din Republica Moldova

Premierul Victor Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, invocand instabilitatea politica din Republica Moldova, potrivit unor surse citate de Mediafax. Anularea vizitei sale a fost anuntata si pe site-ul.

Ponta si-a anulat vizita in Chisinau, pe fondul instabilitatii politice

Premierul Victor Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, motivul fiind instabilitatea politica din Republica Moldova, au declarat pentru agentia Mediafax surse politice.

Ponta si-a anulat vizita in Chisinau

Actualizare 15:39 Ponta, pe Twitter: Am avut intalnirea semestriala cu ambasadorii Uniunii Europene la Bucuresti Premierul Victor Ponta a anuntat astazi, pe contul personal de Twitter, ca s-a intalnit, in cursul zilei, cu ambasadorii UE acreditati in Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )