Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Guvernul are incasari sub prognoza din cauza fondurilor neincasate de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Guvernul are incasari sub prognoza din cauza fondurilor neincasate de la banci

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati taxele, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Domnia sa a aratat ca un motiv pentru nivelul mai redus al incasarilor este faptul ca Guvernul va incasa zero din sistemul bancar ca urmare a schimbarii regulamentelor privind provizioanele in conditiile in care prognoza pentru luna septembrie se baza pe incasarea a un miliard de lei ca impozit pe profit doar de la Banca Nationala, la care se adaugau sume atrase ca impozit pe profit de la alte banci. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Guvernul are incasari sub prognoza din cauza noului regulament bancar, a ANAF si a insolventelor

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii ANAF si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati.

Victor Ponta: NU e scandal din cauza Codului Rutier

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu exista niciun scandal in USL pe tema noului Cod Rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza.

Ponta: Nu e scandal din cauza Codului rutier, dar nu putem sa dam OUG fara solutii tehnice. Altfel blocam sistemul

Premierul Victor Ponta a clarificat, joi, ca nu exista niciun scandal in USLpe tema Codului rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza C.

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. E din cauza tineretii

Premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia in cazul demiterii procurorului Lucian Papici, spune fostul sef al statului, Ion Iliescu. in opinia acestuia, a fost o imprudenta a.

FC Vaslui va fi depunctata - Va pierde 8 puncte din cauza unor datorii

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, in cadrul zilei de joi, sa o depuncteze pe FC Vaslui cu 8 puncte, din cauza datoriei pe care formatia din Liga 1 o are catre impresarul Codoban Tatar Ionel, informeaza Mediafax. Decizia nu este insa una definitiva.

Papa Francisc: Ascultati strigatul celor care plang si mor din cauza violentei, a terorismului si a razboiului

Aflat in apelerinaj la Assisi, oras al pacii, Papa Francisc a cerut intregii lumi sa inceteze conflictele armate si sa asculte strigatul celor care mor din cauza terorismului, potrivit AFP. Sa.

Barack Obama isi anuleaza intregul turneu in Asia din cauza crizei bugetare

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, din cauza crizei bugetare in curs in Statele Unite, a anuntat joi seara.

Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA. Vizita sa oficiala in Asia urma sa aiba loc saptamana viitoare. Data fiind paralizia .

Cutremure din cauza gazelor de sist? Reactia lui Ponta dupa seismele din Galati

Seismele din zona Galati, un fenomen natural, sunt monitorizate cu toti specialistii aflati la dispozitie, iar Prefectura si Inspectoratul Situatiilor de Urgenta sunt pregatite pentru orice fel de situatie, a declarat premierul Ponta,.

Antonescu: Romania e o tara semi-bananiera in Europa din cauza pactului de coabitare.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au facut de ras Romania in Europa. Antonescu a sustinut ca Basescu a mers in Consiliul European cu pactul de coabitare, folosind documentul ca o carte de vizita si legitimitate a statului de drept, iar premierul a folosit rezultatele de la suspendarea presedintelui pentru a se legitima. Citeste si Antonescu: Daca Ponta incearca sa influenteze procurori si instante, va avea in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )