Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta: NU e scandal din cauza Codului Rutier

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: NU e scandal din cauza Codului Rutier

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu exista niciun scandal in USL pe tema noului Cod Rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza. continuă pe Antena3

Ponta: Nu e scandal din cauza Codului rutier, dar nu putem sa dam OUG fara solutii tehnice. Altfel blocam sistemul

Premierul Victor Ponta a clarificat, joi, ca nu exista niciun scandal in USLpe tema Codului rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza C.

Victor Ponta va participa, joi, la o conferinta internationala a CCR.

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la o conferinta internationala despre jurisdictie, organizata de Curtea Constitutionala a Romaniei, potrivit unui comunicat al Guvernului, remsi redactiei. Tema conferintei este Jurisdictia constitutionala dupa 20 de ani de la caderea cortinei comuniste, iar evenimentul este organizat cu sprijinul Fundatiei germane pentru Cooperare Juridica Internationala. Presedintele Traian Basescu a fost, miercuri, la aceeasi conferinta, unde a discutat despre .

Ponta: Daca Stroe ar avea pana miercuri o forma agreata a Codului Rutier, va fi adoptata ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca daca ministrul de Interne Radu Stroe va avea pana miercuri o forma agreata a Codului Rutier, atunci acesta va fi adoptat in sedinta de Guvern, aratand ca liberalul are mai multe intalniri cu grupurile parlamentare pe aceasta tema, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Stroe a fost la grupurile parlamentare de la putere si se va intalni, marti, cu cele din opozitie pentru a prezenta propunerile la Codul rutier. Daca in urma acestor consultari finale .

Victor Ponta: Eu nu m-am certat cu presedintele, dansul se cearta cu mine. Cum mai da o zi din calendar, cum mai iese sa faca un scandal

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara ca nu asteapta gesturi de impacare din partea presedintelui Traian Basescu, afirmand ca el nu s-a certat cu seful staturului ci acesta se cearta cu el. Chestionat cu privire la ce sa se ne asteptam de acum inainte din partea principalilor actori politici din stat, prim-ministrul a raspuns: Din partea mea, la pace si liniste si activitate guvernamentale intensa. Din partea presedintelui, cum mai da o zi din calendar, cum mai iese sa faca un scandal, la Serviciul de Comedie, la seviciul de comedie de la Mircea Marian. Pe unde gaseste pe el.

Surse: Victor Ponta, ultimatum pentru ministrul Radu Stroe, privind codul rutier.

Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului Radu Stroe, pe care l-a obligat sa modifice ordonanta de urgenta privind codul rutier, potrivit unor surse citate de b1. ro. Premierul este nemultumit ca soferii raman cu permisul de conducere pana ce sunt judecati. Totodata, Ponta cere clarificari in legatura cu modul in care va comunica Politia Rutiera cu Primaria, locul in care merg banii din amenzi.

Victor Ponta: Presedintele este liber sa rupa ce vrea el, eu am obligatie pentru stabilitatea tarii

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara ca nu il intereseaza crizele de suparare ale presedintelui si ca acesta este liber sa faca ce doreste in privinta unei posibile ruperi a pactului de coabitare, dar ca el, ca premier, are ca obligatie stabilitatea tarii. Intrebat la ce putem sa ne asteptam de acum inainte din partea principalilor actori politici din stat, prim-ministrul a raspuns: Din partea mea, la pace si liniste si activitate guvernamentale intensa. Din partea presedintelui, cum mai da o zi din calendar, cum mai iese sa faca un scandal, la Serviciul de Comedie, la seviciul de comedie de la Mircea Marian. Pe unde gaseste pe el.

Surse: Victor Ponta, ultimatum pentru ministrul Radu Stroe, privind codul rutier

Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului Radu Stroe, pe care l-a obligat sa modifice ordonanta de urgenta privind codul rutier, potrivit unor surse citate de B1 TV. Premierul este nemultumit ca soferii.

VIDEO Traian Basescu: O sa fac o analiza a pactului de coabitare cu Victor Ponta, ma voi pronunta in aceasta dupa-amiaza. Independenta justitiei s-a prabusit, acest lucru ma face sa ma indrept spre denuntarea pactului si sa informez partenerii

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi dimineata la B1 TV ca astazi va face o analiza cu privire la pactul de coabitare pe care il are cu premierul Victor Ponta, spunind ca ca se indreapta spre denuntarea pactului din cauza interventiei brutale in justitie a premierului.

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. E din cauza tineretii

Premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia in cazul demiterii procurorului Lucian Papici, spune fostul sef al statului, Ion Iliescu. in opinia acestuia, a fost o imprudenta a.

Elena Udrea il acuza pe Victor Ponta ca isi asuma MERITELE pentru proiectele ei.

Fostul ministru Elena Udrea il acuza pe premierul Victor Ponta ca isi asuma cu tupeu meritele pentru proiecte initiate in timpul mandatului sau la Ministerul Turismului. Premierul Romaniei, Victor Ponta, isi asuma cu tupeu munca altora. La fel ca si in cazul plagiatului dovedit, de cand este la Putere, fura proiectele altora, carora le taie panglicile desi nu are absolut niciun merit. Ba, mai mult, chiar s-a opus acestor lucrari si le-a criticat in vremea in care eu imi asumam ca ministru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )