Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

B1 B1,
Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA. Vizita sa oficiala in Asia urma sa aiba loc saptamana viitoare. Data fiind paralizia . continuă pe B1

Criza bugetara din SUA: Obama si-a anulat turneul in Asia

Presedintele Barack Obama a decis sa-si anuleze tot turneul asiatic programat pentru saptamana viitoare din cauza crizei bugetare din Statele Unite, a anuntat joi Casa Alba.

Barack Obama a renuntat la vizita oficiala din Malaiezia

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat ca renunta la vizita in Malaiezia pentru a-si dedica timpul rezolvarii problemelor financiare din SUA, a declarat Najib Tun Razak, purtatorul de cuvant al premierului.

Barack Obama isi anuleaza intregul turneu in Asia din cauza crizei bugetare

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, din cauza crizei bugetare in curs in Statele Unite, a anuntat joi seara.

Casa Alba: Barack Obama a anulat vizitele din Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal

Casa Alba a anuntat, miercuri, ca presedintele Barack Obama a anulat vizitele prevazute in Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului fderal, relateaza AFP. Presedintele.

Casa Alba anunta ca Barack Obama a anulat vizitele prevazute in Malaysia si in Filipine, din motive bugetare

Presedintele american, Barack Obama, a anulat vizitele prevazute in Malaysia si in Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat miercuri Casa Alba, citata de AFP.

Tweet-urile care au facut istorie: de la Barack Obama, Oprah Winfrey la astronautul Mike Massimino

Cateva mesaje trimise de Oprah Winfrey, Barack Obama si papa Benedict al XVI-lea, care se numara printre miliardele postate in fiecare saptamana pe platforma sociala Twitter, au intrat in istorie si au marcat evolutia acestei retele de socializare cu.

Barack Obama, impresionat de Papa Francisc: Este o persoana care traieste invatamintele lui Hristos

Presedintele american Barack Obama s-a declarat impresionat de Papa Francisc, intr-un interviu difuzat miercuri seara de postul de televiziune CNBC, scrie AFP. Discursurile Papei m-au impresionat.

Barack Obama se declara exasperat de criza bugetara provocata de Congresul american

Presedintele american Barack Obama a recunoscut, miercuri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres. Liderul Casei Albe apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele.

VIDEO Barack Obama, exasperat de blocajul guvernamental

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american.

VIDEO Barack Obama, exasperat de criza bugetara din SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )