Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ponta si Iohannis, despre drepturile ministrilor. Iohannis: E obligatorie modificarea legislatiei privind imunitatea. Ponta: Voi da avize pentru toti

B1 B1,
Ponta si Iohannis, despre drepturile ministrilor. Iohannis: E obligatorie modificarea legislatiei privind imunitatea. Ponta: Voi da avize pentru toti

Victor Ponta siKlaus Iohannis, au dezbatut, miercuri seara, drepturile ministrilor in comparatie cu cele ale celorlalti cetateni ai Romaniei, in cea de a doua dezbatere inaintea alegerilor. continuă pe B1

Ponta si Iohannis, despre drepturile ministrilor. Iohannis: E obligatorie modificarea legislatiei privind imunitatea. Ponta: Voi da avize pentru toti (VIDEO)

Victor Ponta siKlaus Iohannis, au dezbatut, miercuri seara, drepturile ministrilor in comparatie cu cele ale celorlalti cetateni ai Romaniei, in cea de-a doua dezbatere inaintea alegerilor.

Cronica paralela cu detalii de atmosfera de la dezbaterea 2 Ponta - Iohannis. Organizare foarte buna, Iohannis - ofensiv si bine pregatit, Ponta - in corzi pe tema coruptiei

A doua dezbatere Ponta - Iohannis a fost organizata miercuri seara foarte bine de B1 TV. Moderatoarea Madalina Puscalau i-a strunit bine pe candidati in momentele fierbinti, care nu au lipsit deloc. Si asta pentru ca am vazut un Klaus Iohannis mult mai pregatit si mai decis decit la Realitatea TV. Candidatul ACL a atacat in forta pe toate marile teme: coruptia din PSD, plagiatul lui Ponta, situatia economiei si legea amnistiei si gratierii - pe care a amintit-o de cel putin 10 ori. Ponta a incercat sa se strecoare abil, dar de fiecare data Iohannis a revenit pe tema. Remarcabil si faptul ca Iohannis nu a mai fost deloc interesat de ceas, ca ieri la Realitatea TV.

Duelul Realitatilor: Romania TV si Realitatea TV anunta dezbaterea Ponta-Iohannis la aceeasi ora

Cele doua televiziuni rivale, Romania TV si Realitatea TV, si-au disputat dezbaterea Ponta-Iohannis, desi niciunul dintre cei doi candidati nu a confirmat prezenta la aceeasi televiziune pentru confruntare. Ambele televiziuni anuntau, insa, cu putin.

Iohannis, despre Ponta presedinte: E gresit sa dai toata puterea unui singur om. Ponta: Iohannis va aduce Romania inapoi in 2010

Victor Ponta si Klaus Iohannis au comentat, miercuri seara, in cadrul celei de-a doua dezbateri electorale din aceasta finala prezidentiala, difuzata de B1 TV, de ce nu e bine ca opozantul fiecaruia sa ajunga.

Iohannis, despre Ponta presedinte: E gresit sa dai toata puterea unui singur om. Ponta: Iohannis va aduce Romania inapoi in 2010 (VIDEO)

Victor Ponta si Klaus Iohannis au comentat, miercuri seara, in cadrul celei de-a doua dezbateri electorale din aceasta finala prezidentiala, difuzata de B1 TV, de ce nu e bine ca opozantul fiecaruia sa ajunga.

La rece, despre dezbaterea Ponta - Iohannis

Prima confruntare televizata dintre candidati a fost complet irelevanta in privinta informatiilor noi aflate despre pozitionarea candidatilor pe temele mari. Dezbaterea de la Realitatea TV a fost insa relevanta pentru a afla cine si cum SINT cu adevarat candidatii, si a fost mai mult despre Klaus Iohannis decit despre Victor Ponta. Ponta a fost exact asa cum il stim din nenumaratele aparitii TV: agresiv, alunecos, manipulator, nationalist de cartier. Marea miza a fost Iohannis.

Iohannis, despre o posibila coabitare cu Ponta: Vom avea eventual o colaborare institutionala. Sunt dispus la negociere politica

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a afirmat duminica seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii, nu va coabitata cu Victor Ponta,.

Libidoul ticalosiei: Un gand despre profesor, elev si dezbaterea Ponta-Iohannis

Profesorul preda o materie, isi pregateste atent lectia, se gandeste la ce va spune. Elevul, in acest caz, e tupeist, se strecoara fara urma de jena, la nevoie mai si copiaza. Trece clasa cu greu, triseaza, dar o trece. Singurul lucru pe care l-a invatat, de-a lungul anilor de scoala, este cum sa faci porcarii fara sa fii prins si pedepsit. Il motiveaza libidoul ticalosiei. Este tipul infect despre a carui neobosita inventivitate a scris candva Marin Preda. Profesorul il priveste siderat. La fel si noi.

Ultimele replici Ponta - Iohannis, in confruntarea de pe B1 TV. Ponta: L-am vazut pe Basescu din nou, cum ii prosteste pe romani. Iohannis: I-a prostit cand v-a pus premier? (VIDEO)

Prima dezbatere echilibrata dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, realizata miercuri seara de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV, s-a incheiat cu un schimb dur de replici intre cei doi candidati.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Iohannis:Domnule Ponta, i-a prostit domnul Basescu pe romani cand v-a pus premier? Pe mine m-a refuzat

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Cei doi contracandidati s-au atacat pe temele plagiatului si incompatibilitatii si au pus pe tapet numele parlamentarilor PNL si PSD care au probleme cu legea. Un alt schimb acid de replici a fost pe tema retrocedarilor de la Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )