Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta, IRONII la adresa lui Dan Mihalache. Ce spune despre el

România Liberă România Liberă,
Ponta, IRONII la adresa lui Dan Mihalache. Ce spune despre el

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, ca este adevarat ca nu raspunde la telefon daca il suna presedintele Dan Mihalache . continuă pe România Liberă

Consilierul prezidential Dan Mihalache, dezvaluiri exclusive despre relatia tensionata dintre palate

Victor Ponta si Klaus Iohannis nu au mai discutat din luna iunie, a confirmat consilierul prezidential Dan Mihalache, intr-un interviu acordat in exclusivitate Alessandrei Stoicescu si care va fi difuzat in.

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,.

Victor Ponta: Voi colabora institutional cu presedintele Klaus Iohannis, nu cu Dan Mihalache (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va colabora institutional cu presedintele in functie Klaus Iohannis, si nu cu Dan Mihalache, informeaza B1 TV. Acesta a mai subliniat ca initial toata lumea a fost de.

Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca este adevarat ca nu raspunde la telefon daca il suna presedintele Dan Mihalache, adaugand ca raspunde daca este sunat de presedintele pe hartie Klaus Iohannis.

Opinii divergente pe dotarile institutiei prezidentiale: Dan Mihalache se plange de Cotroceniul lasat inparagina, desi exista intranet si arhiva electronizata de mai bine de 7 ani

Pareri contradictorii pe dotarile de la Palatul Cotroceni. Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, s-a plans ca ar fi gasit Administratia de la Cotroceni in paragina, dupa plecarea lui Traian.

Ce clarificari aduce Ponta despre relatia cu Dan Mihalache

Ne stim de foarte mult timp, am fost impreuna in PSD, am fost impreuna in China. acum nu mai e in PSD, e il PNL, nu mai iubeste china, e un om care se schimba foarte des. repet, Mihalache mi-a fost un coleg bun. Codu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )