Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,. continuă pe B1

Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca este adevarat ca nu raspunde la telefon daca il suna presedintele Dan Mihalache, adaugand ca raspunde daca este sunat de presedintele pe hartie Klaus Iohannis.

Ponta, IRONII la adresa lui Dan Mihalache. Ce spune despre el

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, ca este adevarat ca nu raspunde la telefon daca il suna presedintele Dan Mihalache .

Victor Ponta: Voi colabora institutional cu presedintele Klaus Iohannis, nu cu Dan Mihalache (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va colabora institutional cu presedintele in functie Klaus Iohannis, si nu cu Dan Mihalache, informeaza B1 TV. Acesta a mai subliniat ca initial toata lumea a fost de.

Consilierul prezidential Dan Mihalache, dezvaluiri exclusive despre relatia tensionata dintre palate

Victor Ponta si Klaus Iohannis nu au mai discutat din luna iunie, a confirmat consilierul prezidential Dan Mihalache, intr-un interviu acordat in exclusivitate Alessandrei Stoicescu si care va fi difuzat in.

Victor Ponta, despre dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis: S-a amanat decizia pana cand s-a vazut rezultatul. Daca pierdea il declarau incompatibil

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat in ultimele doua luni ca presedinte al PNL. Totodata, Ponta a precizat ca va demisiona doar daca colitia de guvernare.

Opinii divergente pe dotarile institutiei prezidentiale: Dan Mihalache se plange de Cotroceniul lasat inparagina, desi exista intranet si arhiva electronizata de mai bine de 7 ani

Pareri contradictorii pe dotarile de la Palatul Cotroceni. Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, s-a plans ca ar fi gasit Administratia de la Cotroceni in paragina, dupa plecarea lui Traian.

Victor Ponta evita sa spuna cand va pleca in Turcia pentru o noua operatie

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa spuna cand va pleca in Turcia pentu o noua operatie la genunchi. Premierul a venit la sedinta Biroului Permanent National al PSD fara carje, subliniind ca i s-a luat o greutate de pe inima.

Victor Ponta: Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale 8234;USL8236;

Premierul Victor Ponta saluta, printr-un mesaj postat pe Facebook, promulgarea legii pensiilor speciale pentru militari, diplomati, personalul navingant si grefieri, de catre presedintele Klaus Iohannis. Ma.

Victor Ponta, mesaj din Delta: Cel mai frumos loc din lume este in Romania

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a postat, sambata seara, pe contul personal de Facebook, trei fotografii din locul unde acesta se afla in Delta, in una dintre acestea, fiind si liderul de la Palatul Victoria.

Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Cred ca orice om normal a fost indignat cand a vazut ceea ce se intampla, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Premierul a declarat, la Subiectiv cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )