Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta isi aroga prerogative care nu-i apartin. Cine face aceasta afirmatie

România Liberă România Liberă,
Ponta isi aroga prerogative care nu-i apartin. Cine face aceasta afirmatie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta ca incearca sa preia o prerogativa importanta a presedinelui, si anume medierea intre partide, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, despre invitatia la dialog adresata de Victor Ponta: Premierul a gresit adresantul. isi aroga prerogative care nu-i apartin

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, isi aroga prerogative care nu-i apartin, cerand negocieri cu opozitia pe mai multe teme de inters, informeaza Mediafax. Victor Ponta a.

Gorghiu: Ponta a gresit inca o data adresantul

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, prin solicitarea adresata Opozitiei de a discuta pe cinci teme de interes, a gresit adresantul, ea sustinand ca prim-ministrul isi aroga prerogative care nu-i apartin, dar si ca este surd cand este vorba de aplicarea legii, arata un comunicat remis azi redactiei.

Reactia lui Ponta la mesajul Alinei Gorghiu

,Premierul Victor Ponta a reactionat imediat dupa ce presedintele PNL Alina Gorghiu l-a acuzat ca isi aroga prerogative care nu ii apartin prin invitarea partidelor politice la discutii pe probleme de legislatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )