Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alina Gorghiu, despre invitatia la dialog adresata de Victor Ponta: Premierul a gresit adresantul. isi aroga prerogative care nu-i apartin

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre invitatia la dialog adresata de Victor Ponta: Premierul a gresit adresantul. isi aroga prerogative care nu-i apartin

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, isi aroga prerogative care nu-i apartin, cerand negocieri cu opozitia pe mai multe teme de inters, informeaza Mediafax. Victor Ponta a. continuă pe B1

Victor Ponta: ii invit pe Alina Gorghiu si Vasile Blaga la dialog. Trebuie sa luam decizii care s-au amanat pentru a le adopta in 2016 (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii de presa, ca ii invita pe liderii PNL, Alina Gorghiu siVasile Blaga la dialog, pentru a fi luate decizii care au fost amanate de mai.

Victor Ponta ii invita pe Vasile Blaga si Alina Gorghiu la discutii pe cinci teme: legislatia financiara, Constitutie, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in Biroul Permanent National, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei, transmite Mediafax.

Victor Ponta vrea negocieri cu PNL pe legea Big Brother, codul electoral si revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme. Astfel, Ponta vrea negocieri pe le.

Catalin Predoiu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Premierul uita ca cea mai importanta batalie politica pe care a pierdut-o este aceea a credibilitatii

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a lansat, luni, un atacat dur la adresa premierului Victor Ponta, in urma invitatiei pe care acesta a adresat-o conducerii PNL, la dialog pe teme esentiale pentru.

Liviu Dragnea: Marian Vanghelie va plati in instanta pentru afirmatiile mincinoase facute despre mine si despre Victor Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Marian Vanghelie o sa plateasca in instanta pentru toate afirmatiile mincinoase facute la adresa sa si a presedintelui social-democratilor, Victor Ponta.

Marian Vanghelie: Daca ma supara Liviu Dragnea o sa spun mai mult despre el. Nu se poate lucra cu acest copil incompetent care este Victor Ponta

Avertisment dur din partea presedintelui executiv al PSD. Liviu Dragnea anunta ca Marian Vanghelie va plati in instanta pentru toate minciunile lansate la adresa sa si premierului Victor Ponta. Vanghelie a.

Liviu Dragnea: Marian Vanghelie va plati in instanta pentru afirmatiile mincinoase facute despre mine si Victor Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, o sa plateasca in instanta pentru toate afirmatiile mincinoase facute la adresa sa si a prim-ministrului Victor Ponta.

Livetext. Victor Ponta vorbeste despre Mircea Geoana, de la ora 23.00

Premieru Victor Ponta a acordat un interviu postului B1TV, care va fi difuzat in emsiunea Lumini si umbre, in aceasta seara, incepand cu ora 23. Premierul va vorbi despre subiectele la zi de pe scena politica: ordonanta de urgenta prin care a incercat sa se spele de plagiat, jocurile din PSD si relatia cu presedintele Iohannis.

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe 5 teme. PNL: Ponta nu are niciun program, guverneaza dupa ureche

Victor Ponta va transmite o scrisoare tuturor partidelor parlamentare sa le invite la consultari pe cinci teme majore despre care premierul spune ca, fara consens politic, nu vor fi rezolvate.

Victor Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisa lui Traian Basescu: Este un client foarte cusurgiu

Premierul Victor Ponta a afirmat sambata seara, la B1TV, ca fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), catalogandu-l drept un client foarte cusurgiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )