Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta isi lanseaza, sambata, candidatura. in jurul Arenei Nationale traficul este restrictionat

Adevărul Adevărul,
Ponta isi lanseaza, sambata, candidatura. in jurul Arenei Nationale traficul este restrictionat

Premierul Victor Ponta isi lanseaza astazi, chiar de ziua sa de nastere, candidatura la Presedintie. Evenimentul, care se anunta fastuos, va avea loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 16. Premierul isi va tine discursul in fata a circa 70. 000 de simpatizanti PSD, UNPR si PC. Traficul din jurul Arenei Nationale este restrictionat inca de vineri seara. continuă pe Adevărul

Ponta isi lanseaza sambata candidatura la Presedintie pe Arena Nationala. De ziua lui

Premierul Victor Ponta si presedintele PSD isi va lansa candidatura la functia suprema in stat, sambata, pe Arena Nationala. La eveniment vor participa, potrivit organizatorilor, peste 70. 000 de sustinatori din toata tara. Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care implineste, sambata, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide si cu sarbatorile dedicate Zilelor Bucurestiului.

Ponta isi lanseaza, sambata, candidatura. in jurul Arenei Nationale traficul va fi paralizat, incepand din aceasta seara, de la ora 22.00

Premierul Victor Ponta isi lanseaza maine, chiar de ziua sa de nastere, candidatura la Presedintie. Evenimentul, care se anunta fastuos, va avea loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 16. Premierul isi va tine discursul in fata a circa 70. 000 de simpatizanti PSD, UNPR si PC. Traficul din jurul Arenei Nationale va fi restrictionat, incepand din aceasta seara, de la ora 22.

Ponta isi lanseaza, astazi, candidatura. in jurul Arenei Nationale traficul este restrictionat

Premierul Victor Ponta isi lanseaza astazi, chiar de ziua sa de nastere, candidatura la Presedintie. Evenimentul, care se anunta fastuos, va avea loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 16. Premierul isi va tine discursul in fata a circa 70. 000 de simpatizanti PSD, UNPR si PC. Traficul din jurul Arenei Nationale este restrictionat inca de vineri seara.

Subiectele Zilei: Mafia cartilor. Averea de nabab a directorului Bibliotecii Metropolitane; Stelian Tanase: Sunt supus la presiuni politice enorme de la PSD. O solutie e desfiintarea TVR; Victor Ponta isi lanseaza de ziua lui candidatura pe Arena Nationa

Andrei Plesu: Electoratul e tratat ca o masa de pomanagii si de fraieri. Iar el se comporta ca atare. Crede cineva ca Churchill sau De Gaulle. Acuzatii cu iz penal intre Ministerul Educatiei si firmele care au licitat. Recent, a inceput un scandal national dupa ce elevii de clasa I si a II-a.

Victor Ponta isi va lansa candidatura la Presedintie pe National Arena, in fata a 70.000 de oameni

Victor Ponta isi va lansat candidatura la Presedintie, sambata, de ziua sa de nastere, pe National Arena, in fata a 70. 000 de simpatizanti, relateaza Romania TV. Mobilizarea acestui numar mare de.

Lucian Mindruta isi lanseaza propria televiziune: Va fi dedicata oamenilor care vor sa vada jurnalism de calitate

Lucian Mindruta isi lanseaza, la inceputul anului viitor, propria televiziune de stiri, lastiri. ro, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis sa-i acorde doua licente audiovizuale, prin satelit si prin retele de comunicatii, scrie Mediafax.

Bucurestenii nu pot parca sambata in zona Arenei Nationale. Peste 50.000 de persoane sunt asteptate pe stadion la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a emis o serie de informari prin care le solicita conducatorilor auto din Capitala sa nu stationeze, sa nu opreasca si sa nu parcheze in zona Arenei Nationale, de vineri seara pana sambata seara. Sambata, pe Arena Nationala sunt asteptati peste 50. 000 de oameni care vor participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, .

VIDEO. Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, .

Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 Tv lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, care va avea loc pe Arena Nationala dinBucuresti, in fata a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )