Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ponta: Mariana Campeanu a avut accident vascular sambata, i-am spus sa stea linistita in aceste doua zile

Antena3 Antena3,
Ponta: Mariana Campeanu a avut accident vascular sambata, i-am spus sa stea linistita in aceste doua zile

Mariana Campeanu a suferit un accident vascular cerebral sambata. Premierul Victor Ponta a declarat ca stie despre aceasta problema de sanatate a ministrului Muncii si ca a avut astazi o discutie cu. continuă pe Antena3

VIDEO Ponta: Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Isi continua activitatea la minister

Premierul Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD de luni ca ministrul Muncii Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Surse medicale au declarat pentru mediafax ca Mariana Campeanu a suferit un accident vascular minor iar luni a fost consultata, fara a fi internata. Amintim ca Ministrul Muncii a participat, duminica, la Conferinta teritoriala de alegeri a PNL Hunedoara.

Victor Ponta: Mariana Campeanu mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca ministrul Muncii, Mariana Campeanu i-a spus ca a avut un accident vascular sambata si ca a rugat-o sa stea acasa doua zile. Mi-a.

Victor Ponta: Mariana Campeanu trebuie sa isi continue activitatea, daca Basescu nu are nimic concret

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat ca a discutat, joi, cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa ce aceasta s-a sfatuit si cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile.

UPDATE. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza .

UPDATE. VIDEO. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. // --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din .

Mariana Campeanu NU va demisiona din fruntea Ministerului Muncii

Mariana Campeanu NU va demisiona din fruntea Ministerului Muncii. Ministrul liberal a avut astazi o intalnire cu premierul Victor Ponta si i-a transmis deciza luata. Mariana Campeanu spunea recent ca in afara.

Mariana Campeanu, la discutii cu Victor Ponta: Ministrul liberal a decis sa nu demisioneze

Ministrul Mariana Campeanu nu va demisiona din Guvern, a anuntat, luni premierul Victor Ponta, in urma unor discutii purtate cu ministrul liberal. intrebat daca Mariana Campeanu a decis sa demisioneze in urma sc.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

Surse: Mariana Campeanu ar putea fi exclusa din PNL

Mariana Campeanu ar putea fi exclusa din partid, in sedinta Delegatiei Permenante a PNL, sustin surse apropiate liberalilor. Asta pentru ca in urma discutiei dintre Mariana Campeanu si premierul Victor Ponta.

Ponta: Mariana Campeanu a decis sa nu demisioneze de la Ministerul Muncii

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Mediafax ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru, urmare a acuzatiilor formulate de presedintele Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )