Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mariana Campeanu, la discutii cu Victor Ponta: Ministrul liberal a decis sa nu demisioneze

B1 B1,
Mariana Campeanu, la discutii cu Victor Ponta: Ministrul liberal a decis sa nu demisioneze

Ministrul Mariana Campeanu nu va demisiona din Guvern, a anuntat, luni premierul Victor Ponta, in urma unor discutii purtate cu ministrul liberal. intrebat daca Mariana Campeanu a decis sa demisioneze in urma sc. continuă pe B1

Daniel Chitoiu, la Guvern pentru discutii cu Victor Ponta

Fostul ministru al FinantelorDaniel Chitoiu a ajuns luni la Palatul Victoria pentru discutii cu premierul Victor Ponta, care ocupa in prezent functia de ministru interimar al Finantelor,.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

Mariana Campeanu NU va demisiona din fruntea Ministerului Muncii

Mariana Campeanu NU va demisiona din fruntea Ministerului Muncii. Ministrul liberal a avut astazi o intalnire cu premierul Victor Ponta si i-a transmis deciza luata. Mariana Campeanu spunea recent ca in afara.

VIDEO Ponta: Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Isi continua activitatea la minister

Premierul Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD de luni ca ministrul Muncii Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Surse medicale au declarat pentru mediafax ca Mariana Campeanu a suferit un accident vascular minor iar luni a fost consultata, fara a fi internata. Amintim ca Ministrul Muncii a participat, duminica, la Conferinta teritoriala de alegeri a PNL Hunedoara.

Victor Ponta: Mariana Campeanu mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca ministrul Muncii, Mariana Campeanu i-a spus ca a avut un accident vascular sambata si ca a rugat-o sa stea acasa doua zile. Mi-a.

Victor Ponta: Mariana Campeanu trebuie sa isi continue activitatea, daca Basescu nu are nimic concret

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat ca a discutat, joi, cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa ce aceasta s-a sfatuit si cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile.

Ponta: Mariana Campeanu a avut accident vascular sambata, i-am spus sa stea linistita in aceste doua zile

Mariana Campeanu a suferit un accident vascular cerebral sambata. Premierul Victor Ponta a declarat ca stie despre aceasta problema de sanatate a ministrului Muncii si ca a avut astazi o discutie cu.

Surse: Mariana Campeanu ar putea fi exclusa din PNL

Mariana Campeanu ar putea fi exclusa din partid, in sedinta Delegatiei Permenante a PNL, sustin surse apropiate liberalilor. Asta pentru ca in urma discutiei dintre Mariana Campeanu si premierul Victor Ponta.

Ministrul Mariana Campeanu, verificat de ANI pentru un posibil conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) va verifica activitatea ministrului Mariana Campeanu, pentru a stabili daca se face vinovata de conflict de interese in cazul acordarii pensiei de handicap de gradul I.

Surse: Mariana Campeanu ar urma sa intre in PSD pentru a-si pastra postul de ministru

Ministrul Muncii,Mariana Campeanu, ar urma sa faca trecerea de la PNL la PSD pentru a-si pastra functia de ministru in cazul unei rupturi a USL, spun surse din cadrul Uniunii, citate de Evz. Va fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )