Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: in niciun caz n-as vota un guvern Ludovic Orban, e ca si cand sari din lac in put

Hotnews Hotnews,
 Ponta: in niciun caz n-as vota un guvern Ludovic Orban, e ca si cand sari din lac in put

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat vineri, in orasul Simeria, ca USR si PNL nu sunt pregatite pentru actul de guvernare, precizand insa ca ar putea vota pentru inlocuirea guvernului condus de premierul Viorica Dancila, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Despre Schengen trebuie sa vorbeasca Guvernul Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Vaslui, ca despre Schengen trebuie sa vorbeasca Guvernul Romaniei, care la nicio reuniune a JAI, la care participa Carmen Dan, nu a deschis subiectul.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa recastigam Romania si sansa acestei tari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri, la mitingul organizat la Piatra-Neamt pentru prezentarea candidatilor la alegerile europarlamentare, ca liberalii trebuie sa recastige Romania si sansa acestei tari.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber.

LUDOVIC ORBAN: Romanii au glontele de argint cu care pot rapune dracii rosii la vot

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus participantilor la mitingul electoral de ieri, de la Suceava, ca trebuie sa fie pregatiti pentru confruntarea cu un ''adversar pervers '' la alegerile care urmeaza si ca trebuie ''sa rapuna dracii rosii '' mergand la vot si punand stampila pe sageata liberala.

Exces de putere. Cum l-a scapat DNA pe Ludovic Orban

Directia Nationala Anticoruptie a explicatmotivul pentru care procurorii nu au contestat achitarea lui Ludovic Orban. Procurorii au raspuns pentru G4Media. ro. Probe noi de vinovatie nu se.

Ludovic Orban, la Vaslui:PSD este ciuma rosie nu numai in Romania, este ciuma rosie si la nivel european

Aflat in vizita la Vaslui, Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ziua de 9 mai a aratat felul in care sunt percepute partidele romanesti la nivelul Uniunii Europene.

Ludovic Orban, la Vaslui: PSD este ciuma rosie nu numai in Romania, este ciuma rosie si la nivel european

Aflat in vizita la Vaslui, Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ziua de 9 mai a aratat felul in care sunt percepute partidele romanesti la nivelul Uniunii Europene.

Ludovic Orban: Aurul Romaniei nu sunt lingourile pe care vrea sa le aduca Dragnea ca sa le transforme in ghiuluri. Aurul Romaniei sunt oamenii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Piatra Neamt, ca e vremea ca oamenii cinstiti sa conduca Romania si ca bogatia tarii nu consta in aurul pe care Liviu Dragnea vrea sa il areaduca in.

Ludovic Orban: Cu ce am pacatuit de am ajuns sa fim condusi de toti hotii, toti tupeistii si toate scursurile?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Piatra Neamt ca nu stie de ce romanii au fost pedepsiti de au ajuns sa fie condusi de toti hotii, toti tupeistii si toate scursurile si ca e vremea ca romanii cinstiti si europeni sa conduca aceasta tara.

Ludovic Orban: PPE va arata ca este pregatit sa continue programul de dezvoltare a Europei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Sibiu,ca la reuniunea Partidului Popular European PPE) se va defini o viziune clara asupra viitorului Europei si ca va pregati un program de asigurare a unei Europe unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )