Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Am prevazut in buget indexarea pensiilor si salariilor cel putin cu rata inflatiei ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Am prevazut in buget indexarea pensiilor si salariilor cel putin cu rata inflatiei ...

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca pentru anul viitor a fost prevazuta deja indexarea pensiilor si a salariilor cel putin cu rata inflatiei. Am reusit sa indexam pensiile cu rata inflatiei si, anul viitor, una din stirile pe care eventual ministrul de Finante ma va lasa sa o dau, este faptul ca avem prevazuta deja indexarea pensiilor si a salariilor cel putin cu rata inflatiei, a spus Ponta, la RTV. El a adaugat ca inflatia va fi de 2%, mai mica decat nivelul prognozat, . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Am prevazut deja indexarea pensiilor si salariilor cel putin cu rata inflatiei pentru 2014

Pensiile si salariile vor fi indexate cu rata inflatiei. Declaratia a fost facuta miercuri de premierul Victor Ponta. Indexarea ar urma sa aiba loc insa abia de anul viitor, iar masura a fost prevazuta deja.

Ponta: Avem prevazuta indexarea pensiilor si a salariilor cel putin cu rata inflatiei

Premierul Victor Ponta a declarat ca, pentru anul viitor, indexarea cel putin cu rata inflatiei a pensiilor si a salariilor a fost deja prevazuta, informeaza sursele de presa.

ACCIDENT CHICAGO: Cel putin 33 de raniti dupa coliziunea a doua trenuri.

Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din orasul american Chicago, informeaza Mediafax. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata in cartierul Forest Park din Chicago, a fost lovit de o alta garnitura care circula pe aceeasi linie. Cel putin 33 de oameni au fost raniti, fiind transportati la noua spitale din Chicago. Alte surse afirma ca in total au fost ranite 48 de persoane.

Masacru in Nigeria: Cel putin 40 de studenti au fost omorati intr-un atac asupra unui camin.

Cel putin 40 de persoane au fost ucise duminica dimineata in cursul unui atac al grupului islamist Boko Haram asupra unui camin studentesc al unui colegiu din nord-estul Nigeriei, relateaza AFP, conform Mediafax. Acest atac realizat duminica dimineata este cel mai recent dintr-o lista care se intinde pe ultimii patru ani. Acesta s-a produs in orasul Gubja la 30 de kilometri de Damataru, capitala statului Yobe). Avem acum 40 de corpuri care au fost transportate la morga dupa atac si este .

Vietnam: Cel putin 3 morti si 26 de raniti in urma taifunului Wutip

Cel putin trei persoane au murit si alte 26 au fost ranite in urma trecerii prin centrul Vietnamului a taifunului Wutip. Taifunul a fost retrogradat marti dimineata la stadiul de depresiune tropicala in timp ce.

Taifunul Wutip: Cel putin trei persoane au murit in Vietnam

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata si alte 26 au fost ranite la trecerea taifunului Wutip prin centrul Vietnamului, care a provocat, de asemenea, pagube materiale importante, au indicat marti media oficiale, informeaza AFP.

Reghecampf, inainte de Steaua - Chelsea: Speram la cel putin un egal.

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, spera cel putin la un rezultat de egalitate in partida cu Chelsea Londra, contand pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, conform Mediafax. Orice punct in aceasta faza a competitiei este foarte important, dar noi ne dorim sa castigam. Plecam de la premisa ca este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru Chelsea, pentru ca ambele echipe au zero puncte, sa incercam sa facem cat mai multe puncte. Ceea ce ne dorim noi este sa ne .

Cel putin 31 de morti intr-un atentat cu bomba in orasul pakistanez Peshawar

Cel putin 31 de persoane au murit si 76 au fost ranite intr-un nou atentat cu bomba comis astazi in orasul pakistanez Peshawar, situat in apropierea frontierei cu Afganistanul, conform presei internationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )