Libnet.ro
UNICEF

10:30

Masacru in Nigeria: Cel putin 40 de studenti au fost omorati intr-un atac asupra unui camin.

România Liberă România Liberă,
Masacru in Nigeria: Cel putin 40 de studenti au fost omorati intr-un atac asupra unui camin.

Cel putin 40 de persoane au fost ucise duminica dimineata in cursul unui atac al grupului islamist Boko Haram asupra unui camin studentesc al unui colegiu din nord-estul Nigeriei, relateaza AFP, conform Mediafax. Acest atac realizat duminica dimineata este cel mai recent dintr-o lista care se intinde pe ultimii patru ani. Acesta s-a produs in orasul Gubja la 30 de kilometri de Damataru, capitala statului Yobe). Avem acum 40 de corpuri care au fost transportate la morga dupa atac si este . continuă pe România Liberă

Masacru la un colegiu din Nigeria: Cel putin 50 de persoane ucise de catre islamisti extremisti

Masacru la un colegiu din Nigeria. Cel putin 50 de persoane au fost ucise dupa ce mai multi indivizi au deschis focul intr-un colegiu din nord-estul tarii. Atentatorii fac parte din gruparea islamista extremista.

Siria: Cel putin 30 de morti intr-un atentat comis in Damasc

Atentat in centrul Siriei. Cel putin 30 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana produs la Rankous, o suburbie a Damascului. O bomba a explodat in fata.

Cel putin 31 de morti intr-un atentat cu bomba in orasul pakistanez Peshawar

Cel putin 31 de persoane au murit si 76 au fost ranite intr-un nou atentat cu bomba comis astazi in orasul pakistanez Peshawar, situat in apropierea frontierei cu Afganistanul, conform presei internationale.

Cel putin patru persoane ranite intr-o explozie la o fabrica de armament din Turcia

Cel putin patru muncitori au fost raniti, dintre care doi grav, sambata, intr-o explozie accidentala care a avut loc intr-o instalatie de fabricare de obuze si rachete, in apropiere de Ankara, potrivit posturilor de televiziune turce, preluate de AFP.

EXPLOZIE TURCIA: Cel putin patru raniti intr-o deflagratie la o fabrica de rachete.

Cel putin patru muncitori au fost raniti, dintre care doi grav, sambata, intr-o explozie accidentala care a avut loc intr-o instalatie de fabricare de obuze si rachete, in apropiere de Ankara, potrivit Mediafax. O deflagratie violenta a avut loc in complexul care apartine societatii Roketsan, situat in cartierul Elmadag, de periferie, al capitalei turce, potrivit CNN-Turk, care citeaza autoritati locale. Explozia, care ar fi trebuit sa fie controlata, viza eliminarea anumitor tipuri de .

Explozie la o instalatie de fabricare de rachete in Turcia: Cel putin patru persoane au fost ranite

O explozie accidentala s-a produs, sambata, intr-o instalatie de fabricare de obuze si rachete de langa Ankara, ranind cel putin patru muncitori, dintre care doi grav. O deflagratie violenta a avut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )