Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta: Pro Romania va vota motiunea de cenzura

România Liberă România Liberă,
Ponta: Pro Romania va vota motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca daca premierul Viorica Dancila nu va ven. continuă pe România Liberă

Ponta: ProRomania va vota motiunea de cenzura daca premierul nu vine pana miercuri cu un guvern restructurat

Parlamentarii ProRomania vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului daca premierul Viorica Dancila nu va veni pana miercuri in Parlament cu un Cabinet restructurat, a declarat luni Victor Ponta.

Victor Ponta, avertisment pentru Viorica Dancila: Ce trebuie sa faca premierul pentru ca Pro Romania sa nu voteze motiunea de cenzura

Victor Ponta a anuntat, luni, ca parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca premierul nu vine in Parlament cu un cabinet restructurat pana.

Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura. Ultimele negocieri cu ALDE si Pro Romania Tariceanu: Vom mai avea o discutie saptamana viitoare

PNL ia in calcul sa depuna motiunea de cenzura in jurul datei de 23 septembrie, urmand ca saptamana viitoare sa mai aiba o runda de discutii cu Pro Romania si ALDE.

Victor Ponta: Nu e vina lui Mircea Diaconu si Pro Romania ca PSD incearca sa destructureze ALDE

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, declara ca nu e vina nici a lui Mircea Diaconu si nici a formatiunii sale pentru faptul ca in aceasta perioada PSD incearca sa destructureze ALDE, in conditiile i.

Ponta ii da ultimatum lui Dancila: Semnam motiunea daca pana miercuri premierul nu vine in Parlament

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a afirmat luni ca daca premierul Viorica Dancila nu vine in Parlament cu un guvern restructurat, atunci partidul sau va vota in favoarea motiunii de cenzura. Tot miercuri insa, CCR urmeaza sa se pronunte pe sesizarea lansata de Viorica Dancila la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat sa numeasca ministrii interimari propusi de PSD.

Pro Romania se lauda ca a strans semnaturile necesare pentru Mircea Diaconu

Victor Ponta spune ca deja au fost stranse aproape 249. 000 de semnaturi pentru Mircea Diaconu. Urmea.

Rares Bogdan: Nu vad PNL stand la masa guvernamentala, intr-un eventual cabinet, alaturi de cei din ALDE si din Pro Romania (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu vede PNL stand umar la umar, intr-un viitor guvern, alaturi de cei din ALDE sau Pro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )