Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta sustine regimul sanctiunilor impotriva Rusiei: relatiile comerciale cu Romania, sub 5 mld. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta sustine regimul sanctiunilor impotriva Rusiei: relatiile comerciale cu Romania, sub 5 mld. euro

Premierul Victor Ponta sustine ca Romania isi poate permite, din punct de vedere economic si social, o accentuare a sanctiunilor fata de Rusia , intrucat 80% din consumul de gaze este asigurat din productia interna, iar relatiile comerciale cu. continuă pe Wall-Street Ro

Noi SANCTIUNI impotriva RUSIEI, de joi

Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton a declarat, marti, ca UE decide joi noi sanctiuni impotriva Rusiei. Astfel, noi oficiali si entitati ruse vor fi pe lista sanctiunilor adoptate din cauza sustinerii acordate separatistilor din estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Mistral a zburat sanctiunile UE impotriva Rusiei

Ministrii de Externe ai Uniunii Europene nu au reusit sa se inteleaga, marti, asupra unui nou set de sanctiuni impotriva Rusiei, in pofida presiunilor Marii Britanii, Suediei si asa-numitelor state din Estul Europei. Prin statele din Estul Europei se intelege Polonia si statele baltice. Pozitia ministrului Titus Corlateanu este neclara. Olanda, in pofida faptului ca a fost principala victima a atacului asupra Zborului MH17, a avut o atitudine ambigua.

R. Moldova va solicita OMC adoptarea unor sanctiuni impotriva Rusiei, dupa interzicerea importurilor de fructe si legume

Republica Moldova va solicita Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) adoptarea unor sanctiuni impotriva Rusiei, dupa ce Federatia a interzis importurile de fructe si legume pe piata rusa, a anuntat directorul.

Uniunea Europeana va pregati sanctiuni impotriva Rusiei in domeniul apararii

Uniunea Europeana va pregati sanctiuni precise impotriva Rusiei in domeniul tehnologiilor de ultima generatie si apararii in urma prabusirii unui avion malaezian in Ucraina, a anunsat marsi seful.

David Cameron: UE este pregatita sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei

Uniunea Europeana este pregatita sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei, care ar putea viza in special tehnologiile ce pot fi folosite in scopuri militare, a declarat luni premierul britanic, David Cameron, citat de AFP, informatie preluata si data.

UE, pregatita sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei

Uniunea Europeana UE) este pregatita sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei, care ar putea privi tot sectorul economic, inclusiv tehnologiile folosite in scopuri militare, conform declaratiilor facute ieri de premierul britanic David Cameron.

Cum s-au pozitionat liderii Romaniei fata de tragedia din Ucraina, in care a murit si un roman. Basescu - declaratii dure impotriva Rusiei, Ponta - mai retinut. Comparatia cu liderii lumii

Presedintele Traian Basescu s-a exprimat transant impotriva separatistilor pro-rusi si a Moscovei, pe care ii considera responsabili de doborarea avionului de pasageri al Malaysian Airlines, in urma careia au murit 298 de oameni, printre care si un tanar romano-canadian. Puse in context international, declaratiile lui Basescu se aliniaza celor ale liderilor americani, britanic sau olandez. In schimb, premierul Victor Ponta a adoptat o atitudine mai retinuta, ferindu-se sa indice responsabilii pentru tragedia din joi din Ucraina.

CE va inainta propuneri pentru noi sanctiuni impotriva Rusiei

Comisia Europeana CE) va inainta maine un document care va cuprinde propuneri de masuri pentru fiecare dintre sectoarele identificate pentru noi sanctiuni la adresa Rusiei, ieri, de ministrii de externe ai UE, reuniti la Bruxelles, a anuntat astazi purtatoarea de cuvant a CE, Pia Ahrenkilde Hansen, in conferinta cotidiana de presa, transmite Agerpres.

UE, asteptata sa anunte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Comisia Europeana este asteptata sa prezinte, astazi, noi sanctiuni impotriva Moscovei, fiind in atentie in acest sens sectorul financiar si cel al apararii din Rusia.

Republica Moldova cere santiuni impotriva Rusiei. Motivul - embargoul asupra importurilor de fructe

Decizia de a solicita sanctiuni impotriva Federatiei Ruse ar putea fi luata in decurs de o saptamana, responsabil fiind Ministerul Economiei de la Chisinau.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )