Libnet.ro
UNICEF

01:05

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Hotnews Hotnews,
 Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Popularitatea Angelei Merkel, in scadere: Gestionarea crizei refugiatilor, cauza principala

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Reuters. Acesta.

Merkel, la cel mai scazut nivel de popularitate, din cauza crizei refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, informeaza Reuters,.

Autostrada Orastie-Sibiu, inchisa de luni intre Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt

Lotul trei al Autostrazii Sibiu-Orastie, inaugurat in noiembrie 2014, va fi inchis traficului de luni, intre Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, reprezentantii CNADNR spunand ca problemele au aparaut din cauza executiei.

Actorul Dylan Baker, la un pas de moarte din cauza unui incendiu

La un pas de tragedie! Dylan Baker, star din Spider-Man 2 si serialul The Good Wife, a fost cat pe ce sa-si piarda viata, din cauza unui incendiu, izbucnit in imobilul in care locuia.

Economia Canadei a intrat in recesiune, din cauza scaderii preturilor petrolului

Economia Canadei a intrat in recesiune in trimestrul al doilea, pentru prima oara dupa criza financiara din 2008, din cauza scaderii accentuate a preturilor petrolului care a determinat companiile sa reduca investitiile, relateaza Reuters.

CFR recomanda romanilor calatoriile directe catre Viena din cauza situatiei imigrantilor din Ungaria

CFR Calatori recomanda pasagerilor sa evite schimbarea trenurilor in Budapesta din cauza migrantilor, informeaza B1 TV. Romanii care vor sa ajunga la Viena sunt sfatuiti sa cumpere bilete la trenul Dacia,.

Noul Volvo XC90, rechemat in service din cauza airbag-urilor

SUV-uri Volvo XC90 din noua generatie sunt rechemate in service din cauza unor probleme cu airbag-urile tip cortina pentru al treilea rand de scaune, la versiunile cu sapte locuri. Sunt vizate 17 masini livrate in Romania. De asemenea, 4 exemplare sunt rechemate deoarece Sistemul de Retinere Suplimentar SRS) poate avea cablajele asamblate incorect la scaunele din fata, fapt care le deterioreaza izolatia, a anuntat importatorul.

Lot de autostrada inaugurat anul trecut, inchis din cauza unor crapaturi in asfalt

Lotul trei al Autostrazii Sibiu-Orastie, inaugurat in noiembrie 2014, va fi inchis traficului de luni, intre Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, reprezentantii CNADNR spunand ca.

Un avion al companiei Malaysia Airlines a aterizat de urgenta in India din cauza unei defectiuni la instalatia sanitara

Un avion apartinand companiei Malaysia Airlines a aterizat joi de urgenta in India din cauza instalatiei sanitare inutilizabile de la bordul sau, informeaza AFP, citand reprezentanti ai companiei.

Scandal in miezul noptii, la Dej, din cauza unui Dorel: O femeie a tulburat somnul vecinilor, furioasa ca muncitorii care au asfaltat strada i-au blocat accesul pe proprietate (VIDEO)

Scandal fara precedent in localitatea clujeana Dej. O femeie a tulburat somnul vecinilor, furioasa ca muncitorii care au asfaltat strada i-au blocat accesul pe proprietatea sa, informeaza B1 TV. Dejeanca a tipat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )