Libnet.ro
UNICEF

01:05

Merkel, la cel mai scazut nivel de popularitate, din cauza crizei refugiatilor

Antena3 Antena3,
Merkel, la cel mai scazut nivel de popularitate, din cauza crizei refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, informeaza Reuters,. continuă pe Antena3

Filmul lui Radu Muntean, selectat la cel mai important festival profil din Marea Britanie

Pelicula Un etaj mai jos, in regia lui Radu Muntean, va fi proiectat in selectia oficiala a festivalului de film din Marea Britanie - BFI London Film Festival.

CE: Romania a imbunatatit colectarea TVA, dar ramane cu cel mai ridicat deficit la incasare din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in 2013, insa a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat, diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat, suma reprezentand un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

Exodul disperarii. Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria

Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria. O familie care refuza sa ramana in Ungaria, la 35 de kilometri de Budapesta, a recurs la un gest dramatic pentru a nu.

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,.

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Postul nostru s-a impus atat in prime-time, precum si pe intreaga zi. in medie, peste 2 milioane si jumatate de romani s-au uitat .

Starbucks imbogateste cel mai mare exportator de cafea din Africa

Starbucks Corporation cumpara cafea boabe de origine unica din Uganda, fapt ce stimuleaza cresterile pentru cel mai mare exportator din Africa, a declarat un oficial al industriei tarii.

Basescu: Suntem in cel mai mare pericol de la Al Doilea Razboi Mondial

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu, deoarece tara noastra nu are capacitatea de a-i integra, un exemplu in acest sens fiind comunitatea roma. Fostul sef de stat a mentionat ca Romania se afla in cel mai mare pericol de cel de-Al Doilea Razboi Mondial, din cauza crizei imigrantilor.

Productiile de legume si fructe, reduse cu peste 20% in acest an din cauza secetei: Preturile ar putea creste semnificativ din toamna

Productiile de legume si fructe din acest an vor fi mai mici cu peste 20% din cauza secetei prelungite, iar din toamna preturile s-ar putea majora semnificativ la aceste produse, apreciaza Aurel Tanase, directorul.

CE: Romania are cel mai ridicat deficit de colectare a TVA din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in anul 2013, dar a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat. Diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat rerezinta un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum orice cuplu isi doreste o nunta perfecta, pe langa aspectele vestimentare si de organizare, alimentele si bauturile servite la petrecerea de cununie sunt foarte importante. Pentru barbati mai ales, alegerea vinului potrivit este un subiect de mare interes.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )