Libnet.ro
UNICEF

11:15

Am pornit in sfarsit de unde trebuie, de la finantare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am pornit in sfarsit de unde trebuie, de la finantare

Premierul Victor Ponta a declarat, referitor la acordurile cu China, ca cel mai important lucru este ca am pornit in sfarsit de unde trebuie, de la finantare. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, despre acordurile cu China: Am pornit in sfarsit de unde trebuie, de la finantare

Premierul Victor Ponta a vorbit, la finalul discursului din Parlament al premierului chinez, Li Keqiang, despre investitiile pe care Romania ar urma sa le deruleze impreuna cu Republica Populara China, multumind.

VIDEO Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Li Keqiang: China, dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare. In liniile trasate de regulamentele UE, pu

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China si tarile din regiune este foarte mare. China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat si premierul Victor Ponta. China este dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare si, in liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde de dolari. Trebuie sa extindem in mod activ investitiile bilaterale in ambele sensuri si suntem dispusi sa facem acest lucru, suntem interesati sa extindem o platforma la nivelul IMM-urilor, sa dezvoltam seminarii in acest sens, a mai declarat premierul chinez.

Victor Ponta: Acest soare de sfarsit de noiembrie e un semn de bun augur pentru relatia cu China. Vom avea un proiect de cale ferata rapida cu tehnologie chineza

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o conferinta de presa comuna cu premierul chinez Li Keqiang, ca Romania va avea un proiect pentru constructia unei portiuni de cale ferata rapida pe baza tehnologiei chineze. Victor Ponta a salutat in discursul sau aparitia soarelui, spunind ca e un semn de bun augur pentru relatiile bilaterale. Articol in curs de actualizare.

Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Li Keqiang: China, dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare. In liniile trasate de regulamentele UE, putem de

China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat marti premierul Victor Ponta, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta: Astazi aprobam deblocarea a peste 1.000 de posturi in sanatate

Premierul Victor Ponta este multumit de modul in care a reusit ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, sa poarte discutiile cu sindicatele din sanatate care amenintau cu greva generala pe 28 noiembrie. De amenintari nu o sa dam niciodata nimic, a spus Ponta la inceputul sedintei Guvernului de miercuri. Premierul a precizat si ca in sedinta va fi aprobata deblocarea a 1. 000 de posturi in sanatate. Premierul i-a mai cerut ministrului sanatatii sa contracareze presa basista care ii incita pe medici la greva.

UPDATE Victor Ponta: Astazi aprobam deblocarea a peste 1.000 de posturi in sanatate

Premierul Victor Ponta este multumit de modul in care a reusit ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, sa poarte discutiile cu sindicatele din sanatate care amenintau cu greva generala pe 28 noiembrie. De amenintari nu o sa dam niciodata nimic, a spus Ponta la inceputul sedintei Guvernului de miercuri. Premierul a precizat si ca in sedinta va fi aprobata deblocarea a 1. 000 de posturi in sanatate. Premierul i-a mai cerut ministrului sanatatii sa contracareze presa basista care ii incita pe medici la greva. UPDATE Guvernul a aprobat deblocarea unui numar de 1. 124 posturi.

Traian Basescu, despre Victor Ponta: Om cu deficit consistent de educatie

Presedintele Traian Basescu a catalogat afirmatiile premierului Victor Ponta legate de sedinta CSAT drept obraznicii specifice unui om cu un deficit de educatie. Premierul Victor Ponta a declarat ca este bucuros.

Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Ponta: China are nevoie de prieteni politici; Romania si tarile din zona au o traditie in acest sens

China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat marti premierul Victor Ponta, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta: Practic, tot fondul meu de rezerva s-a dus la Sanatate si ma bucur

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, multumiri reprezentantilor sistemului medical, despre care a spus ca au fost rationali si au inteles ca lucrurile se rezolva prin dialog, el aratand ca tot fondul sau de rezerva a fost alocat Sanatatii si ca se bucura pentru acest lucru, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Ma bucur ca presedintele nu a avut nicio obiectie in CSAT, nu a vrut sa fie taiati bani de la STS, SPP, SRI si SIE

Premierul Victor Ponta a afirmat ca se bucura de faptul ca presedintele tarii nu a avut obiectii in cadrul sedintei CSAT de marti, cand au fost avizate bugetele Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apararii Nationale, SRI, SIE, STS si SPP. Ma bucur ca ieri, intr-o sedinta extrem de importanta si scurta a CSAT, presedintele nu a avut nicio obiectie. Nu a vrut sa taiati bani nici de la STS, nici de la la SPP, nici de la SRI sau SIE. Acolo nu are probleme. Sunt convins ca nu va avea probleme nici in viitor. Atat timp cat am dat bani la ceea ce isi doreste domnia sa, noi ne putem ocupa de restul tarii, a spus Ponta la inceputul sedintei Guvernului de miercuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )