Libnet.ro
UNICEF

21:30

Posibil incendiu la salina Praid, in Harghita: Aproximativ 800 de persoane, evacuate din cauza fumului gros

B1 B1,
Posibil incendiu la salina Praid, in Harghita: Aproximativ 800 de persoane, evacuate din cauza fumului gros

Turistii aflati in salina Praid si mai multi angajati au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior. Purtatorul de cuvant al salinei, Alina Ciubotariu, a. continuă pe B1

Incendiu la Salina Praid

Un incendiu a izbucnit astazi in Salina Praid, din judetul Harghita, in zona de productie, transmite Antena3. ro.

Harghita: Salina Praid evacuata din cauza unui posibil incendiu

Turistii aflati in salina Praid si muncitorii care lucrau in subteran au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior, anunta Agerpres.

Harghita: Circa 500 de persoane, evacuate din Salina Praid. Vezi de ce.

Aproximativ 500 de persoane - turisti si bolnavi aflati la tratament in Salina Praid - au fost evacuate, marti, dupa ce in zona de vizitare si tratament s-a infiltrat fum, relateaza Mediafax. Autoritatile presupun ca ar fi luat foc o barna din zona de exploatare a sarii din subteran. Directorul tehnic al Salinei Praid, Sebestyen Jozsef, a declarat ca aproximativ 500 de vizitatori si oameni aflati la tratament in subteran au fost evacuati dupa ce in zona de vizitare si tratament s-a infiltrat .

Circa 500 de persoane, evacuate din Salina Praid dupa ce in zona de tratament s-a infiltrat fum

Aproximativ 500 de persoane - turisti si bolnavi aflati la tratament in Salina Praid - au fost evacuate, marti, dupa ce in zona de vizitare si tratament s-a infiltrat fum, autoritatile presupunand ca ar fi.

Aproape 500 de persoane, evacuate din Salina Praid dupa ce in zona de tratament s-a infiltrat fum

Aproape 500 de turisti si bolnavi care se aflau la tratament in Salina Praid au fost evacuati, marti, dupa ce in zona de vizitare si tratament s-ar fi infiltrat fum. Potrivit autoritatilor locale, fumul ar fi fost de la o barna din zona de exploatare a sarii din subteran care a luat foc.

Incendiul izbucnit la salina Praid nu a putut fi stins de echipa de interventie

Echipa de interventie care a coborat, marti, in subteran, pentru a stinge un incendiu izbucnit intr-o galerie de exploatare a salinei Praid nu a reusit sa stinga focul, conducerea minei decizand sa cumpere o.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )