Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nu pot fi sigur ca Omar Hayssam este in Romania. Cine a facut aseara acesta declaratie

Antena3 Antena3,
Nu pot fi sigur ca Omar Hayssam este in Romania. Cine a facut aseara acesta declaratie

Mircea Badea, realizatorul in Gura Presei, a comentat in cadrul emisiunii sale si subiectul bomba al ultimelor zile: capturarea lui Omar Hayssam de catre autoritatile din Romania. Realizatorul TV a declarat . continuă pe Antena3

Omar Hayssam ESTE in Romania. El va fi iNCARCERAT intr-un penitenciar de maxima siguranta.

Omar Hayssam este in arestul Politiei Capitalei, potrivit unor surse. El va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta. --- Omar Hayssam este in Romania! El a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata. Anuntul a fost facut de catre purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, printr-un comunicat de presa. In dimineata zilei de 19 iulie a. c. , a fost predat Politiei Romane domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman .

Emil Boc: Aducerea lui Omar Hayssam este un succes al presedintelui Romaniei

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, ca aducerea lui Omar Hayssam in Romania reprezinta un succes al presedinteluiTraian Basescu si ca, prin aceasta reusita, statul de drept iese intarit,.

PDL someaza autoritatile: Trebuie sa aflam cum a fugit Omar Hayssam din Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri ca autoritatile romane trebuie sa clarifice modul in care omul de afaceri Omar Hayssam a reusit sa fuga din Romania in urma cu sapte ani. Cu totii vrem sa stim varianta oficiala si reala asupra modului in care Omar Hayssam a parasit tara. Nu pot sa fac speculatii daca a fost sau nu ajutat de cineva. Nu m-as indrepta spre institutii, ci mai degraba spre membrii familiei, a declarat Vasile Blaga intr-o interventie telefonica la Realitatea .

Medicul Beuran: Revenirea lui Omar Hayssam este o dovada ca medicina este foarte buna in Romania

Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Omar Hayssam in inchisoare, spune ca aducerea sirianului in tara este inca o dovada ca medicina romanesca este foarte buna. Faptul ca este viu este dovada ca.

EXCLUSIV: Imagini cu avionul care l-a adus pe Omar Hayssam in Romania

Antena 3 a obtinut imagini cu avionul care l-ar fi adus pe Omar Hayssam in tara. Transportul a avut loc in urma cu patru zile. Imaginile au fost difuzate de o televiziune din Siria. Realizatorul Radu Tudor a.

Ion Iliescu, despre aducerea lui Omar Hayssam in Romania: Fiecare raspunde de faptele sale

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, vineri, privind aducerea lui Omar Hayssam in tara, ca fiecare om raspunde pentru faptele sale si ca urmeaza ca justitia sa-si faca datoria. Acesta a negat informatii.

Gusa: George Maior isi datoreaza mandatul disparitiei lui Omar Hayssam.

Omar Hayssam este un personaj care a fortat restructurarea si modernizarea serviciilor secrete din Romania, sustine Cozmin Gusa. Intr-o interventie la Realitatea TV, in emisiunea Dosar de politician, consultantul politic a vorbit despre implicatiile capturarii lui Omar Hayssam. Hayssam este, a fost si a ramas o hartie de turnesol a jocului de putere din Romania, un om care a invartit pe degete politicieni, ministri, prim ministri, un om probabil nu doar simplu, ci dublu sau triplu agent al .

Mircea Dusa: Operatiunea legata de Omar Hayssam este secreta si eu nu vreau armata implicata intr-un subiect politic

Mircea Dusa, ministrul Apararii, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, in emisiunea Exces de Putere, ca armata Romaniei executa doar misiuni legale si ca nu se poate pronunta in privinta avionului.

Cumetriile politice care l-au facut celebru si bogat pe sirianul Omar Hayssam in Romania

Controversatul om de afaceri sirian, Omar Hayssam, a avut legaturi cu o parte din cei mai influenti politicieni romani. Presa vremii a scris ca relatiile sale in sfera politicului l-au scapat de problemele cu justitia si i-au facilitat afacerile.

Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, adus cu un avion al armatei sau repatriat in baza unui acord de extradare

Presedintele Traian Basescu a dat anumite clarificari, vineri, legate de aducerea lui Omar Hayssam in Romania, spunand ca prea multi politicieni au facut remarci publice pe aceasta tema. Seful statului a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )