Libnet.ro
UNICEF

12:00

Potential cod rosu de canicula in judetul Satu Mare. Indicele de confort termic, peste pragul critic

Adevărul Adevărul,
Potential cod rosu de canicula in judetul Satu Mare. Indicele de confort termic, peste pragul critic

Mai multe judete din tara sun vizate de canicula, insa printre cele mai afectate de temperaturile ridicate se afla si judetul Satu Mare. in prezent judetul se afla sub incidenta codului portocaliu de canicula, insa specialistii au avertizat ca temperaturile pot depasii maine si poimaine pragul critic, iar codul portocaliu se va transforma in cod rosu. continuă pe Adevărul

Ion Sandu: Posibil Cod Rosu de canicula, miercuri / Luna iulie, seceta extrema in foarte multe zone

Director General al Administratiei de Meteorologie, Ion Sandu, nu a exclus posibilitatea emiterii unui Cod Rosu de canicula pentru vestul tarii, miercuri, si a avertizat ca luna iulie ar putea fi marcata de seceta extrema in foarte multe zone.

Directorul ANM: Posibil COD ROSU DE CANICULA

UPDATE - Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) Ion Sandu a declarat ca nu este exclus ca joi sa fie emis cod rosu de canicula in judetele din vestul si nord-vestul tarii, Romania urmand.

COD ROSU de CANICULA. Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria, ca autoritatile ungare au emis cod rosu de canicula pentru ziua de luni, 6 iulie.

Cod rosu de canicula in Europa. in Romania, cod galben valabil de luni

Meteorologii au transmis luni o avertizare de cod rosu de canicula pentru intreaga Ungarie si pentru cinci voievodate din vestul Poloniei, scrie Digi 24. in Ungaria temperaturile medii vor depasi luni 27 de grade.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO SATU MARE. Ce note au obtinut elevii din Satu Mare la Bacalaureat

Liceenii din judetul Satu Mare afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

ANM: Nu este exclus codul rosu de canicula pentru miercuri, pentru Arad, Bihor, Timis sau Satu Mare (VIDEO)

Directorul ANM, Ion Sandu, a declarat luni in cadrul comandamentului de urgenta de la Guvern, ca nu este exclus codul rosu de canicula pentru ziua de miercuri. Canicula insa va fi insotita de furtuni,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2489 seconds )