Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poveste de antreprenor. Venit din Turcia in urma cu 23 de ani, a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Poveste de antreprenor. Venit din Turcia in urma cu 23 de ani, a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA

Hamdi Ulukaya a venit din Turcia in urma cu 23 de ani si a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA - Chobani. Acum, 70% din angajatii companiei sunt nascuti in SUA, 30% sunt imigranti si refugiati. continuă pe Wall-Street Ro

SUA isi muta avioanele de lupta din Turcia in Siria. Rusia, tot mai ingradita in strategia de a monopoliza gazele din Mediterana

US Air Force isi retrage avioanele de la baza din Incirlik, folosita din 2002, si le muta in Siria, imediat ce va finaliza amenajarea bazei aeriane din Tabka. Si Germania se pregateste sa-si mute avioanele militare din Turcia, trimitand un semnal pentru aliati ca aceasta tara nu mai este de incredere pentru NATO. Astfel, interesele SUA, Rusiei, Turciei si Iranului vor ramane in stare conflictuala pe termen nelimitat.

EXPLOZIE PUTERNICA la o fabrica din Turcia: Autoritatile locale anunta ca 29 de persoane au fost spitalizate dupa ce au inhalat fum toxic (FOTO)

Incident grav in nord-vestul Turciei! 29 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta dupa ce au inhalat toxic si au prezentat dificultati in respiratie in urma unei.

Ministrul Sanatatii din Turcia: Testele arata ca in atacul chimic din Siria a fost folosit gaz sarin

Testele confirma faptul ca la atacul chimic comis saptamana trecuta din provincia siriana Idlib a fost folosit gazul sarin, a anuntat marti ministrul turc al Sanatatii, informeaza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )