Libnet.ro
UNICEF

05:00

Povestea impresionanta a icoanei la care se va inchina Papa Francisc in vizita la Iasi - FOTO

Antena3 Antena3,
Povestea impresionanta a icoanei la care se va inchina Papa Francisc in vizita la Iasi - FOTO

Papa Francisc se va inchina la Iasi in fata uneia dintre cele mai cunoscute icoane ale catolicismului din Romania, icoana Fecioarei Maria cu pruncul Isus de la Sanctuarul din Cacica, judetul Suceava. Aceasta a. continuă pe Antena3

Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti (VIDEO)

UPDATE: Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Adunity_86945 UPDATE: Papa Francisc, asteptat de sute de mii de oameni, este.

Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Pregatiri intense in Capitala, pentru primirea Suveranului Pontif (VIDEO)

UPDATE: Papa Francisc, asteptat de sute de mii de oameni, este in drum spre Romania. Avionul care-l va aduce la Bucuresti a intrat in spatiul aerian al tarii noastre si va ateriza pe Aeroportul.

Papa Francisc, vizita in Bucuresti. Restrictiile de trafic si programul mijloacelor de transport. Iata cum arata harta traseului Suveranului Pontif - FOTO

Dupa 20 de ani, Suveranul Pontif se intoarce in Gradina Maicii Domnului. Trei zile va petrece Suveranul Pontif in Romania, timp in care se va intalni cu autoritatile statului, reprezentanti ai Bisericii.

Aeronava care il transporta pe Papa Francisc nu mai merge la Bacau. Va ateriza la Targu Mures

Programul Suveranului Pontif a fost modificat, din cauza conditiilor meteo, astfel ca aeronava care il va transporta pe Papa Francisc va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat pentru a doua zi a vizitei sale in Romania, relateaza Mediafax.

Ce este Sfantul Rozariu, cea mai importanta rugaciune catolica pe care o va rosti Papa Francisc in vizita sa in Romania

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marcat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Una.

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

LIVE VIDEO Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaud

Papa Francisc si-a inceput vineri vizita la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au a

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

LIVE VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 45 Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhal, fiind intampinat de Patriarhul Daniel. 35 Papa Francisc a plecat spre Patriarhie, unde va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )