Libnet.ro
UNICEF

05:30

Povestea tepei de 4 miliarde de dolari care te poate face sa uiti de Bitcoin

Playtech Playtech,
Povestea tepei de 4 miliarde de dolari care te poate face sa uiti de Bitcoin

In ciuda unor avertismente, inca e frenezie in randul investitorilor in monede virtuale. Bitcoin e cea mai cunoscuta dintre ele si cea mai discutata, dar o alta moneda, denumita OneCoin,. continuă pe Playtech

Turcia mizeaza in 2020 pe venituri de peste 40 de miliarde dolari

Turcia spera sa atraga in acest an un numar de aproximativ 58 de milioane de turisti straini si totodata mizeaza pe venituri din turism de peste 40 de miliarde dolari, a declarat luni ministrul turc al Turismului, Mehmet Nuri Ersoy, transmite Reuters.

De ce nu poate face copii Dorian Popa. Vedeta din Sacrificiul de la Antena 1 are o problema intima

Dorian Popa a vorbit in sfarsit despre cel mai mare semn de intrebare pe care il au fanii lui. De ce nu poate artisul sa devina tata? Care este problema intima cu care se confrunta iubitul cantaret? De ce Dorian Popa nu poate sa devina tata? Dorian Popa a vorbit despre problemele pe care le .

ALERTA DE RAZBOI! Au fost LANSATE RACHETELE! NU se mai poate face nimic

Incepe marele razboi? Doua atacuri au vizat aproape simultan sambata seara Zona Verde ultrasecurizata din Bagdad si o baza aeriana irakiana in care se aflau soldati americani aflata la nord de capitala.

Elena Ceausescu si maicile de la Voronet. Povestea din anii 80 care i-a infuriat pe romani

Elena Ceausescu e fost in anii 80 cea mai puternica femeie din Romania si a ramas in istorie ca un personaj negativ, care a stat in spatele unor decizii nechibzuite pentru romani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )