Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea unei femei din Japonia care a angajat un tata fals pentru fiica ei

Hotnews Hotnews,
 Povestea unei femei din Japonia care a angajat un tata fals pentru fiica ei

In Japonia exista agentii care inchiriaza serviciile unor barbati sau femei care pot juca orice rol doresti- de la iubiti, prieteni, la oameni de afaceri sau parinti, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Lider al protestelor fata de achitarea unei femei crestine acuzate de blasfemie, arestat n Pakistan

Autoritatile pakistaneze au arestat vineri noapte pe un cleric radical, ai carui sustinatori au blocat luna trecuta mai multe orase majore pentru a protesta fata de achitarea unei femei de religie crestina acuzata de blasfemie si condamnata la moarte, informeaza Mediafax care citeaza Deutsche Welle. Imediat dupa arestare au avut loc ciocniri intre fortele de ordine si sustinatorii sai.

VIDEO Un cine a devenit erou dupa ce i-a tinut de cald unei femei ranite. Ambulanta a ntrziat o ora

Un caine a devenit eroul zilei dupa ce s-a lipit de trupul unei femei ranite pentru a-i tine de cald, timp de o ora, pana la sosirea ambulantei, relateaza BBC.

O procuroare a renuntat la ancheta in cazul unei femei batute si i-a si gasit scuze sotului agresiv: Barbatul a avut o emotie puternica. Fapta nu denota o periculozitate deosebita

Procuroarea Corina Adela Lazea, de la Parchetul Tribunalului Cluj, a renuntat la ancheta ce trebuia sa faca dreptate unei femei batute de sot, pe motiv ca procesul ar fi mult prea costisitor, iar barbatul a.

Un judecator ataca legea din Mississippi care interzice avortul dupa 15 saptamni

Un judecator federal american a atacat marti o lege din Mississippi, care interzice avorturile dupa 15 saptamani, declarand ca in mod neechivoc incalca drepturile constitutionale ale femeilor, scrie Reuters.

Mama a intretinut relatii intime cu sotul meu! Povestea tulburatoare a unei femei, mama a doi copii

O femeie casatorita si-a surprins mama intretinand relatii intime cu propriul ginere. Ea a avut curajul sa scrie despre intamplarea tulburatoare din viata ei si anume momentul in care si-a surprins sotul intretinand.

Marturiile tulburatoare ale unei femei deportate in Siberia: Mancam cartofii cu tot cu coaja ca sa fiu mai satula

Basarabenii care au indurat deportarea in regimul stalinist au evocat in amintirile lor vremurile teribil de grele pe care le-au trait. Sa fii trimis in pribegie, doar cu ce apuci sa pui pe tine si cateva.

Topul celor mai sexy femei din politica VIDEO

Un canal de Youtube a realizat un top al celor mai sexy 10 femei implicate in politica, indiferent de tara in care provin. Clipul a devenit viral si are peste 22 milioane de vizualizari. Imaginile din el.

Topul celor mai sexy femei din politica VIDEO

Un canal de Youtube a realizat un top al celor mai sexy 10 femei implicate in politica, indiferent de tara in care provin. Clipul a devenit viral si are peste 22 milioane de vizualizari. Imaginile din el.

Cantitate uriasa de cocaina in bagajele unei turiste din Australia pe aeroportul Otopeni VIDEO

O femeie din Australia a fost prinsa joi dimineata, pe Aeroportul International Henri Coanda, de catre lucratorii vamali, avand in bagajul de cala o cantitate de 3,2 kg cocaina, au declarat pentru AGERPRES su.

O maicuta din Polonia care a salvat evrei n timpul Holocaustului a murit la 110 ani

O maicuta din Polonia, recunoscuta ca salvatoare a evreilor in perioada Holocaustului si care era considerata cea mai batrana calugarita din lume, a murit la 110 ani, relateaza AP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )