Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prahova: Sase persoane au fost retinute pentru contrabanda cu tigari

România Liberă România Liberă,
Prahova: Sase persoane au fost retinute pentru contrabanda cu tigari

Sase persoane din Prahova au fost retinute de politisti fiind acuzate ca ar fi introdus in Romania t. continuă pe România Liberă

Clipe de groaza la Super Rally Craiova. Sase persoane au fost ranite dupa ce o masina a iesit in afara traseului - VIDEO

Clipe de groaza la Super Rally Craiova. Sase persoane, intre care doi copii, au ajuns la spital, dupa ce au fost lovite de o masina unui participant. Masina a derapat in afara traseului. Potrivit Politiei.

Sase persoane, printre care doi minori, au fost ranite la Raliul Craiovei dupa ce o masina a derapat - VIDEO

Sase persoane au fost ranite, dupa ce o masina a derapat la Raliul Craiovei. Cele 6 persoane, dintre care doi copii, nu au fost ranite grav, insa au fost duse la spital pentru investigatii.

Sase persoane, intre care doi copii, lovite de o masina de raliu, in centrul Craiovei. Care este starea victimelor VIDEO

Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, sambata la pranz,de o masina aflata la un raliu desfasurat la Craiova. Accidentul s-a petrecut dupa ce autovehiculul a derapat si a intrat in gardul de protectie.

RALUCA TURCAN: Nicio masura a guvernului Dancila nu a fost tintita pentru bunastarea romanilor

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri ca propunerea privind un pact pentru bunastarea romanilor, facuta de presedintele PSD, Viorica Dancila, este o sfidare fara margini pentru orice om de bun simt care a vazut ani la rand cum agenda guvernamentala a fost acaparata de persoane cu probleme penale.

Dan Barna a fost validat pentru un nou mandat de presedinte USR

Dan Barna a fost validat, sambata, pentru un nou mandat de presedinte USR, in cadrul celui de-al cincilea Congres National al partidului, care are loc la Timisoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate, relateaza Mediafax.

Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 44 de ani din Barlad a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au reusit probarea activitatii.

Liviu Dragnea a fost scos pentru prima data din penitenciar. Fostul lider PSD, audiat cu usile inchise de judecatori, ca martor in dosarul lui Valeriu Zgonea

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost scosdin penitenciarul Rahova in aceasta dimineatasi a fost dus sub escorta la Tribunalul Bucuresti. Dragnea a fost dus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )