Libnet.ro
UNICEF

08:15

Predoiu vrea sa fie candidatul PDL la prezidentialele din 2014.

România Liberă România Liberă,
Predoiu vrea sa fie candidatul PDL la prezidentialele din 2014.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, la Digi 24, ca se inscrie in cursa interna a partidului pentru a fi nominalizat la prezidentialele din 2014. Da, maine ma voi inscrie in cursa interna din PDL pentru prezidentiale. E o cursa care incepe imediat ce candidaturile vor fi validate si va dura pana in jur de 15 decembrie. E o cursa care va desemna acel candidat care poate sa infranga un contracandidat al stangii. PDL face un efort fara precedent, e primul partid care nu . continuă pe România Liberă

Olanda asteapta raportul MCV din 2014 pentru a lua o decizie privind aderarea Romaniei la Schengen

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat marti, la solicitarea Mediafax, ca Haga va astepta raportul MCV din 2014 pentru a lua o decizie privind aderarea Romaniei la Schengen, subiect care ar fi trebuit sa fie dezbatut la Consiliul JAI din decembrie 2013.

Olanda asteapta raportul MCV din 2014 ca sa decida in privinta aderarii Romaniei la ...

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, marti, ca Haga va lua o decizie privind aderarea Romaniei la Schengen dupa publicarea raportului MCV din 2014, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, aderarea Romaniei ar trebui sa fie dezbatuta la Consiliul JAI din decembrie 2013. Guvernul olandez va astepta raportul MCV pentru a-si stabili pozitia, in stransa cooperare cu alte state membre, in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen, se arata in raspunsul Ambasadei olandeze la .

Salariile si pensiile ar putea creste din 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca este posibila majorarea fondului de salarii din sistemul public cu pana la 4% din 2014, urmand sa se decida daca din acesti bani vor fi marite salariile cele mai mici.

Blaga, dupa anuntul lui MRU: Candidatul PDL la prezidentiale se va stabili dupa procedurile interne deja anuntate

Presedintele democrat liberal Vasile Blaga a declarat, luni, referindu-se la anuntul lui Razvan Ungureanu privind o candidatura a sa din partea dreptei la prezidentiale, ca PDL isi va alege candidatul dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )