Libnet.ro
UNICEF

13:30

Olanda asteapta raportul MCV din 2014 ca sa decida in privinta aderarii Romaniei la ...

România Liberă România Liberă,
Olanda asteapta raportul MCV din 2014 ca sa decida in privinta aderarii Romaniei la ...

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, marti, ca Haga va lua o decizie privind aderarea Romaniei la Schengen dupa publicarea raportului MCV din 2014, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, aderarea Romaniei ar trebui sa fie dezbatuta la Consiliul JAI din decembrie 2013. Guvernul olandez va astepta raportul MCV pentru a-si stabili pozitia, in stransa cooperare cu alte state membre, in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen, se arata in raspunsul Ambasadei olandeze la . continuă pe România Liberă

Olanda asteapta raportul MCV din 2014 pentru a lua o decizie privind aderarea Romaniei la Schengen

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat marti, la solicitarea Mediafax, ca Haga va astepta raportul MCV din 2014 pentru a lua o decizie privind aderarea Romaniei la Schengen, subiect care ar fi trebuit sa fie dezbatut la Consiliul JAI din decembrie 2013.

Olanda asteapta raportul MCV din 2014 pentru a lua o decizie

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, astazi, ca Haga va astepta raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) de anul viitor pentru a lua o decizie privind aderarea tarii noastre la spatiul Schengen.

Olanda asteapta raportul MCV pentru a se pronunta in privinta aderarii Romaniei la Schengen

Ambasada Olandei la Bucuresti a raspuns marti unei solicitari Mediafax si a afirmat ca Haga va astepta raportul MCV din 2014 pentru a lua o decizie privind aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Situatia DNA va fi reflectata in raportul MCV, nu comentam cazuri individuale

Situatia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) va fi reflectata in raportul MCV care urmeaza sa fie publicat in luna decembrie, a declarat, ieri, Mark Gray, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, informeaza Mediafax.

Nicolaescu: Hemofilia va fi prioritate nationala in Strategia de sanatate incepand din 2014

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustine ca hemofilia va fi prioritate nationala in Strategia de sanatate incepand din 2014, urmand sa fie infiintat Comitetul National pentru Hemofilie si sa se asigure accesul egal al pacientilor la o terapie de substitutie eficienta si performanta, transmite Mediafax.

Bashar al-Assad VREA SA RAMANA PRESEDINTE al Siriei si dupa scrutinul din 2014

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, contestat de opozitie in cadrul unui conflict soldat cu peste 100. 000 de morti, a declarat ca intentioneaza sa candideze in scrutinul prezidential din 2014 daca poporul.

Nicolaescu: Hemofilia va fi prioritate nationala in Strategia de sanatate incepand din 2014.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustine ca hemofilia va fi prioritate nationala in Strategia de sanatate incepand din 2014, urmand sa fie infiintat Comitetul National pentru Hemofilie si sa se asigure accesul egal al pacientilor la o terapie de substitutie eficienta si performanta. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, Consortiul European de Hemofilie si Asociatia Romana de Hemofilie au semnat vineri parteneriatul Hemofilia, o prioritate pentru Sanatatea Publica din Romania, in .

Raportul MCV amanat pentru inceputul anului 2014. ...

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray. Initial, Comisia Europeana anuntase ca raportul va fi publicat in decembrie 2013. Mark Gray a reamintit importanta DNA in indeplinirea obiectivelor trasate Romaniei in cadrul MCV. In toate rapoartele sale, Comisia Europeana a identificat DNA ca una dintre cele mai eficiente institutii care au permis Romaniei sa .

CE: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray.

Raportul MCV va fi publicat la inceputul anului 2014.

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray. Initial, Comisia Europeana anuntase ca raportul va fi publicat in decembrie 2013. Referitor la sesizarea ActiveWatch si a Asociatiei pentru Monitorizarea Justitiei privind situatia de la DNA, oficialul european a precizat: Nu sunt la curent cu aceasta scrisoare. Dar stiu ca CE a primit o serie sesizari de la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )