Libnet.ro
UNICEF

15:45

Premiera intr-un spital din Romania: Medicii vor face raportul de garda exclusiv online

Hotnews Hotnews,
 Premiera intr-un spital din Romania: Medicii vor face raportul de garda exclusiv online

Medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti vor face de acum incolo raportul de garda exclusiv online. Decizia a fost luata astazi, a anuntat managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler. Practic, medicii din acest spital evita, in acest fel, sa se mai adune, zilnic, toti in aceeasi incapere. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo 14 martie. Vin ploile in Romania. Unde vor fi cele mai scazute temperaturi

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru data de 14 martie. Astfel, aflam ca vremea se anunta ploioasa pe tot parcursul zilei. Temperaturile vor scadea destul de mult, mai ales in zonele subcarpatice, iar precipitatiile isi vor face aparitia, chiar si sub forma de ninsoare. Meteorologii au emis prognoza meteo valabila pentru .

Coronavirus: O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni

O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni, pentru a limita extinderea cazurilor de coronavirus, anunta Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana.

Vatican: Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru

Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru, din cauza coronavirusului, a anuntat duminica Vaticanul.

Administratia Nationala a Penitenciarelor: 30% din angajatii penitenciarelor vor lucra de acasa

O treime din angajatii penitenciarelor vor ramane acasa incepand de luni si vor primi sarcini care pot fi indeplinite de la domiciliu, transmite ANP printr-un comunicat de presa.

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Intre 11 si 22 martie, scolile din Romania sunt inchise. A fost o decizie luata ca sa limiteze epidemia de coronavirus. Ministrul Educatiei a venit cu completari inainte de anuntul despre.

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, romanii au iesit la ferestre, au luminat cu telefoanele si i-au aplaudat pe cei din linia intai

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, la ora 22. 00, romanii sunt indemnati sa iasa la ferestre si sa lumineze cu telefoanele.

Dorel Sandesc, presedintele asociatiei ATI din Romania: Daca vine ca un val, ca un tsunami, va bloca sistemul

Cresterea rapida a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus va reprezenta marea tragedie nationala. Daca vine ca un val, ca un tsunami, va bloca sistemul, a declarat Dorel Sandesc, presedintele asociatiei de Anestezie si Terapie Intensiva din Romania.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )