Libnet.ro
UNICEF

14:45

Premiera pentru Samsung: prima tehnologie 8K HDR10+ din lume

Adevărul Adevărul,
Premiera pentru Samsung: prima tehnologie 8K HDR10+ din lume

Compania din Seul a anuntat ca va reda pentru prima oara in industrie continutul 8K HDR10+ in parteneriat cu marile servicii de streaming europene. continuă pe Adevărul

Cum arata noul BMW X6 Vantablack, cea mai neagra masina din lume

Noul BMW X6Vantablack va fi lansat la 20192019 Frankfurt Auto Show, iar cei norocosi vor putea vedea in premiera cea mai neagra masina din lume. Producatorul german este primul din lume.

NASA: Un asteroid care rivalizeaza cele mai maricladiri din lume va trece pe langa Terra

Un asteroid de dimensiuni mari, care rivalizeaza cu cele mai inalte cladiri din lume, va trece pe la.

Acesta este cel mai bun oras de locuit din lume

Viena a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume. Capitala austriaca si-a confirmat pozitia dupa ce a fost desemnata in 2018 orasul cel mai locuibil din.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Cel mai lung yacht din lume va fi lansat pe apa la Tulcea

Cel mai mare yacht din lume va fi lansat din Tulcea in 2020. Un proiect grandios menit sa salveze oc.

SUPLIMENT GAMBLING Cele mai vechi cazinouri din lume, in Europa

Primul cazinou a fost construit in Venetia, in 1638 Cand ne gandim la cazinouri, ne vine imediat in minte Las Vegas - cu mega-resorturile sale -, insa primul cazinou din lume nu a fost construit in Vegas, nici macar in SUA, ci in Europa. Mai precis, aces-ta a fost ridicat in Venetia Italia): Casino di Venezia, care si-a des-chis portile in orasul plutitor in 1638, potrivit underscoopfire. com.

Kevin Hamilton a inaugurat prima gradinita canadiana din sud-estul Europei

Ambasadorul Canadei la Bucuresti, Kevin Hamilton, a inaugurat luni, la Sibiu, prima gradinita canadiana din sud-estul Europei, unde sunt inscrisi 32 de copii, informeaza Agerpres.

Cu ce se ocupa astazi Crin Antonescu, fostul presedinte PNL. Motivul pentru care s-a retras din viata politica

Crin Antonescu s-a retras din viata politica, insa mai apare in talk show-urile televizate unde analizeaza evenimentele care se deruleaza in Romania. Este cel care in 2011 a semnat, alaturi de Daniel Constantin si Victor Ponta, protocolul de formare a Uniunii Social Liberale USL). Antonescu a fost si presedintele interimar al Romaniei, in 2012, dupa .

Campionatul National de Padel, in premiera, la Timisoara. Unul dintre cei mai bine cotati antrenori din lume ajunge la competitia din Banat

La Timisoara va avea loc Cupa Americana etapa finala a Campionatului National de Padel, eveniment care promoveaza unul din cele mai noi sporturi descoperite de romani.

PREMIERA DIGITALA: Romania, prima tara din Europa de Est unde s-a lansat platforma de comert agricol Commoditrader

Producatorii si comerciantii romani din sectorul agricol au la dispozitie, incepand de miercuri, platforma digitala Commoditrader, care le permite sa comercializeze si sa administreze digital transportul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )