Libnet.ro
UNICEF

12:45

Premierul ceh si-a anuntat demisia, dupa un scandal de coruptie

Adevărul Adevărul,
Premierul ceh si-a anuntat demisia, dupa un scandal de coruptie

Premierul ceh Petr Necas a anuntat duminica, la Praga, ca-si va da luni demisia in urma unui scandal de coruptie si abuz de putere. continuă pe Adevărul

Premierul ceh a demisionat din cauza unui scandal de coruptie

Premierul ceh Petr Necas a demisionat, luni seara, pe fondul unui scandal de coruptie si abuz de putere, relateaza AFP, citata de Mediafax. Necas i-a prezentat demisia presedintelui Milos Zeman, care poate decide.

Premierul ceh a anuntat ca demisioneaza

Premierul ceh Petr Necas a anuntat aseara ca va demisiona astazi din functie, in urma unui scandal de coruptie si de abuz de putere, relateaza sursele de presa.

Premierul ceh Petr Necas se pregateste sa demisioneze. Soarta guvernului de la Praga, incerta

Soarta guvernului de centru-dreapta de la Praga este in joc dupa ce prim-ministrul Cehiei, Petr Necas, a anuntat ca isi va prezenta demisia in cursul zilei de luni,in urma unui scandal de coruptie si abuz de putere in care este implicat si cel mai apropiat colaborator al acestuia, informeaza AFP. Necas a pledat pentru continuarea actualei coalitiei tripartite de centru-dreapta pana la alegerile legislative programate in 2014, dar cu un nou premier propus de partidul sau, insa presedintele Milos Zeman, considerat un adversar politic al actualului premier, are puterea de a decide organizarea de alegeri anticipate.

Premierul Cehiei a demisionat pe fondul unui scandal de coruptie

Premierul ceh, Petr Necas, a demisionat, luni seara, pe fondul unui scandal de coruptie si abuz de putere, transmite AFP. Petr Necas i-a prezentat luni demisia presedintelui Milos Zeman. Mai departe, presedintele ceh.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )